Guest RazvaN2k Posted May 7, 2010 Share Posted May 7, 2010 As dori si eu daca stiti sau stie cineva, sa imi spuneti si mie acordurile la chitara care sunt potrivite pentru a canta melodia smiley - cuvinte Am 14 ani si va spun ca am vocea cam groasa, nu e problema am si capodastru, chitara este acordata. Nu sunt chiar incepator stiu toate gamele, toate acordurile stiu cam totul. Singura problema este ca nu am eu fleurul acela sa spun asa ca sa pun acordurile la o melodie. Ma puteti ajuta va rog? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihaitarta Posted May 7, 2010 Share Posted May 7, 2010 (edited) As dori si eu daca stiti sau stie cineva, sa imi spuneti si mie acordurile la chitara care sunt potrivite pentru a canta melodia smiley - cuvinte Am 14 ani si va spun ca am vocea cam groasa, nu e problema am si capodastru, chitara este acordata. Nu sunt chiar incepator stiu toate gamele, toate acordurile stiu cam totul. Singura problema este ca nu am eu fleurul acela sa spun asa ca sa pun acordurile la o melodie. Ma puteti ajuta va rog? da-i un pm lui mario_d. Printre altele este chitaristul din trupa lui smiley...cea mai sigura sursa Edited May 7, 2010 by mihaitarta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest RazvaN2k Posted May 7, 2010 Share Posted May 7, 2010 Multumesc Mihai, i-am trimis P.M astept sa-mi raspunda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest fLr^ Posted May 8, 2010 Share Posted May 8, 2010 Poti incerca si de aici. http://www.tabulaturi.ro/acorduri.php?tab_id=4852 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts