Guest Vane Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Sunt incepator si n-am de gand sa dau 60€ pana nu-l testez macar 2-3 saptamani. Crack-urile gasite pana acum sunt virusate. Stie cineva o varianta functionala ? Multumesc.
Guest Aron Virginas Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 (edited) Sunt incepator si n-am de gand sa dau 60€ pana nu-l testez macar 2-3 saptamani. Crack-urile gasite pana acum sunt virusate. Stie cineva o varianta functionala ? Multumesc. Trial TuxGuitar <-- alternativa gratuita, "Guitar Pro-ul omului sarac" Edited December 14, 2010 by Aron Virginas
marduk Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 se vede ca n-am mai postat de mult p-aici ultima oara cand se vorbea de un crack se lasa cu warnuri. ziceti ca au bagat rse2.0 si suna decent alte instrumente, ce inseamna alte instrumente? chitara bass si tobe existau si in gp5, au pus si clape mai de doamne ajuta? oricum nu asta conteaza, gp-ul e un tool pentru compus/invatat coveruri, nu e facut sa-ti cante melodia " oglinda".
ebh Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Stie cineva cum se schimba acordajul in guitar pro 6? Pe net am gasit doar cum se face in variantele anterioare (track properties), da' aici vad ca arata altfel si nu am optiunea respectiva acolo. Am un cantec in care corzile groase sunt acordate C-G-C, iar restul lasate standard. Vreau sa trec si-ul in C sa fie macar un do major.... E cam ilogic cum e acum. Merci!
Inubis Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Tot la 5 raman. In principal pentru ca are TAB pentru tobe dar e si mai usor de folosit.
Guest OratioMentis Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Eu ma folosesc de Tux Guitar. E open-source, sosit de pe Linux. Acum, nevoile fiecaruia sunt diferite. Dar am zis sa stiti ca exista, ca poate pe unii va ajuta. Se poate da jos de aici, daca e cineva interesat: http://tuxguitar.herac.com.ar/download.html. Na, sa va foloseasca, daca e sa fie
ebh Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Stie cineva cum se schimba acordajul in guitar pro 6? Pe net am gasit doar cum se face in variantele anterioare (track properties), da' aici vad ca arata altfel si nu am optiunea respectiva acolo. Am un cantec in care corzile groase sunt acordate C-G-C, iar restul lasate standard. Vreau sa trec si-ul in C sa fie macar un do major.... E cam ilogic cum e acum. Merci! Am rezolvat-o.
Recommended Posts