Guest Gady_paul Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 As avea nevoie de un tab pentru o piesa...cine nu are ce face. As dori in primul rand piesa aceasta: (cu versiunea lui) Va multumesc mult
andydufresne Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Igor Presnyakov cinta excelent - imi place mai ales "Rosanna" in interpretarea lui. (Nu ma ofer sa fac tabul - ma depaseste.)
Vladimir Tepes Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Mi se pare ca nenea iti arata perfect ce trebuie sa faci, de ce nu inveti piesa dupa inregistrarea asta?
Guest Gady_paul Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Din mai multe motive. In primul rand n-am mai incercat asa ceva niciodata...si in al doilea rand eu sunt mort fara partiturile dupa mine , dar postul tau m-a motivat un pic mai mult si o sa incerc sa fac tabul
Guest rocksoad93 Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 sper sa fie bun uite un link de unde poti lua mai multe http://www.ultimate-guitar.com/tabs/boston_tabs.htm more_than_a_feeling.gp4
Guest Gady_paul Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 (edited) Multumesc de ajutor...dar...eu as vrea versiunea lui...care e...in stilul lui . Si din pacate n-am reusit sa fac mai nimic...nu stiu de ce...dar nu reusesc . Poate totusi cineva sa faca un guitar pro cu ce e acolo? Edited May 4, 2010 by Gady_paul
Recommended Posts