Guest Brenn Posted March 28, 2005 Posted March 28, 2005 Se gasesc in Bucuresti pene Jim Dunlop NYLON ? Eu pe astea m-am obisnuit si ma simt cel mai bine cand cant.. nu gasesc la mine in zona asa ceva. In aprilie o sa vin in Bucuresti si poate stiti voi ceva magazin care serveste pene d-astea? Mersi
Guest caracatita Posted March 28, 2005 Posted March 28, 2005 eu stiam ca nu se gasesc in romania.... eu am un dunlop tortex usa 88 verde (pt cunoscatori)
Adi Posted March 28, 2005 Posted March 28, 2005 S-au gasit la muzica sus intr-o vreme tortex-uri si nylon-uri Dunlop. Mi-am luat eu cateva anul trecut prin toamna parca. Acum nu mai au
cearny Posted March 28, 2005 Posted March 28, 2005 ...si nici Planet Waves Va trebui sa iau de la amicii nostri germani.
Guest caracatita Posted March 28, 2005 Posted March 28, 2005 amici ? (si ca sa nu se supere cearny) amici pana le zici ca esti rumen
Adi Posted March 28, 2005 Posted March 28, 2005 Hai mai caracatita... Ar trebui sa stii ca nu incurajam post-urile formate dintr-un singur cuvant, mai ales daca si amaratul ala de cuvant e off-topic. On-Topic: La muzica mai sunt doar pene Stagg si Fender inteleg... Ma rog, nu-i otragedie atat de mare. Fender-urile alea tortex sunt bunicele.
Stefan Posted March 28, 2005 Posted March 28, 2005 Domnule manu_s daca dati si un autograf pe ea eu va dau 200 de mii pe o pana glumesc... ah n-am pene stagg care da si mie o pana? fie-va mila de mine just kidding.. dar o intrebare: va carati cu atatea sute de pene la dumneavoastra in concert? unde le tineti? doamnee...
Stefan Posted March 28, 2005 Posted March 28, 2005 Pai, nu prea stiu cum sa iti spun. Ca totusi eu sunt mic, tu esti mare. eu sunt slab tu esti tare etc da esti nu stiu.. o persoana mai priceputa etc si asa sunt obisnuit sa vb cu cei mai mari. nu te supara prea tare. dragut din partea ta pt pene dar nu pot sa le accept asa pur si simplu, trebe sa muncesc pentru ele ca nu-s pe gratis. mersi inca o data. si mult succes in continuare
Stefan Posted March 28, 2005 Posted March 28, 2005 hai ca asta e tare... cauta si o sa gasesti. du-te la concerte si o sa descoperi. mai multe nu pot sa iti zic. asculta-l si il vei iubi gata ca dupa aia zice ca il fac zeu
Guest Brenn Posted March 28, 2005 Posted March 28, 2005 ...si nici Planet Waves Va trebui sa iau de la amicii nostri germani. <{POST_SNAPBACK}> Planet Waves gasesti si in Tm si in Arad la Muzica.. de unde naiba pot sa comand JD Nylon?? cumpar 100!
cearny Posted March 28, 2005 Posted March 28, 2005 Mda as vrea si eu sa stiu exact de unde. Desi as cumpara Ultex.
hihi Posted April 1, 2005 Posted April 1, 2005 lool, eu am intrat pe site sa ma uit de un cry baby, si am dat la pene. Si am descoperit ca am si eu o pana Dunlop Tortex - Sharp (daia alba). E destul de interesanta, nu aluneca, dar e cam enervanta ca e sharp. o dau cu 50.000 cu autograf glumeam
Recommended Posts