www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Vanzare Schecter


varu' maftei

Recommended Posts

Ca sa nu mai incarc topicul lui Izzy Waan http://forums.rgc.ro/index.php?showtopic=44959 cu off-topicuri, am sa-i raspund aici lui Morris in legatura cu cele zise de el:

"Am sa fiu mai explicit:anuntul era in primul rand pt. dl. "Varu' Maftei", care s-a bagat si la mine si se baga la multe anunturi.Nu stiu ce interes are, eventual vrea o scadere a pretului pentru a putea cumpara chiar el,chiar nu stiu.Cat despre pret acesta e format de piata,de cerere si oferta si nu de dorintele unei terte persoane, care nici nu cere nici nu ofera.

Cat despre gramatica: rolleyes.gif ,se mai intampla din cauza vitezei, mii de scuze.Oricum, a judeca o persoana nu inseamna doar a acuza,trebuie sa-i cunosti si partile bune.

Merci si scuze daca am am vorbit in necunostinta de cauza, desi ...hmmm!

 

PS - In apararea lui Izzy Waan(il cunosc):acest model cu doze pasive nu se mai fabrica si poate sunt persoane care nu vor doze active, neaparat activ inseamna mai bun?Iar ca pret de plecare, eu cred ca 400 de lei sub cel de nou nu este jecmaneala (mai ales pentru cineva care stie ce valoare are chitara-am avut si eu una si sunt PRS-uri si Gibson-uri care nu suna ca asta, nu mai vorbesc de pret). "

 

In primul rand, da, am postat in anuntul lui referitor tot la un Schecter http://forums.rgc.ro/index.php?showtopic=35067&hl= , pe care cerea 550 euro si pe care l-a vandut pana la urma (daca e sa ne luam dupa ultima scadere de pret) cu 1400 lei. No comment !

In al doilea rand, nu ma intereseaza sa obtin scaderea pretului ca sa cumpar eu chitara lui Izzy Waan, mai degreaba as lua-o pe asta http://forums.rgc.ro/index.php?showtopic=45292, care costa cu 400 lei mai putin si are si case original, deci o afacere cu 800 lei mai buna.

In al treilea rand, n-am vrut sa zic ca dozele active sunt mai bune decat cele pasive sau ca abanosul e mai bun ca rosewood la tastiera, ci ca aceste dotari ale noului model costa mai multi bani si de aici se ajunge la pretul de 729 euro.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.