www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Tobar Profesionist

Recommended Posts

Guest TzoaieDrums
Posted

Tobar de profesie, cu foarte multa experienta, caut proiect serios de coveruri/rock/jazz/funk.

Pot fi contactat si la tel: 0726 120 206

Aici gasiti niste clipuri cu mine facand niste mici solouri.

http://www.youtube.com/user/TzoaieDrums#g/u

Guest Gratisyahu
Posted

sa nu va suparati pe mine ca va intreb, dar, de unde sunteti?

Guest TzoaieDrums
Posted
sa nu va suparati pe mine ca va intreb, dar, de unde sunteti?

Sunt din Targoviste, am stat mereu prin Bucuresti cand am avut un loc stabil de cantare in capitala. La fel voi proceda si acuma daca voi gasi ceva viabil, sau naveta...ca oricum e f aproape..1 ora si ceva de mers cu masina.

You rock! :):):):lol:

Thanks man :lol:

Guest Theodor94
Posted
Sunt din Targoviste, am stat mereu prin Bucuresti cand am avut un loc stabil de cantare in capitala. La fel voi proceda si acuma daca voi gasi ceva viabil, sau naveta...ca oricum e f aproape..1 ora si ceva de mers cu masina.

Thanks man :lol:

ai zis ca esti din targoviste si m'ai captivat =))...as vrea sa stiu ceva...momentan esti intr'o trupa? in urmatorii ani vei sta in targoviste sau bucuresti? cam cat esti dispus sa faci cu masina/trenul sa vii la repetitii? cand ne'am putea vedea?(sa vezi si trupa si daca e sa imi dai un raspuns) :)

mersi anticipat :):lol::)

Guest TzoaieDrums
Posted
ai zis ca esti din targoviste si m'ai captivat =))...as vrea sa stiu ceva...momentan esti intr'o trupa? in urmatorii ani vei sta in targoviste sau bucuresti? cam cat esti dispus sa faci cu masina/trenul sa vii la repetitii? cand ne'am putea vedea?(sa vezi si trupa si daca e sa imi dai un raspuns) :)

mersi anticipat :):lol::)

Nu sunt in nici o trupa. In ultimii 25 de ani am stat cel putin jumatate in Bucuresti cu chirie. Am stat cu chirie pana acum vreo 2 ani, cred, moment in care nu am avut contract sau ceva concret ca sa mai imi permit asta, tinand cont ca am familie in Tgv.Cand am mai avut cantari, m-am deplasat cu masina in Buc, nu a fost problema.Daca ar aparea ceva cum trebuie sigur ca m-as muta cu chirie la loc.Ce trupa ai..da-mi mai mutle detalii, eventual audio/video demo sa imi fac o parere. Thanks!

• 3 weeks later...
Posted

Salutare. Mai e valabil anuntul? Electric Zebra is the name of the game si cautam tobar cu imaginatie si cojones. Media de varsta 30 ani - cerem si oferim seriozitate. Proectul este unul de compozitie (viitor album) si promovare. Pentru detalii YM predalert_ro