ciorap Posted April 7, 2010 Share Posted April 7, 2010 am primit cadou un mp3 dragut numa ca backlightu lui suge se vede cu backlightu la maxim mai rau ca la telefon cu el oprit este pe aici vre-un "hacker" care ar putea sa rezolve ceva in privinta asta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
karcsika Posted April 7, 2010 Share Posted April 7, 2010 deci suge bateria,mare documentatie ai scris sunt diferite tehnici,cu diferite tipuri de display dute le un electronist si el stie Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciorap Posted April 7, 2010 Author Share Posted April 7, 2010 nu stiu ce tip de ecran e nu sunt pasionat de chestii de genu cam asta am gasit despre el 2.4" MP4 (nu stiu cu ce ar ajuta dar) 2gb memorie marca e ceva facut in china ca nu zice nimic pe el si citez "Super clear TFT fashion MP4" cand am zis suge nu ma refeream ca descarca bateria ma refeream ca nu se vede nimic pe el cand e setat brightnessu la maxim doar daca nu cumva stai intr-un loc unde nu e nici o sursa de lumina si ai o patura groasa pe cap sa te asiguri ca e bezna, atunci vezi ceva dar nici macar atunci nu e acceptabil pur si simplu nu poti vedea nimic e mai rau decat un telefon fara backlight Link to comment Share on other sites More sharing options...
karcsika Posted April 8, 2010 Share Posted April 8, 2010 ops,am inteles gresit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts