Guest 630r61 Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Am 17 ani, o vasta experienta muzicala in spate si caut oameni care vor sa faca o treaba BUNA! nu doar sa isi satisfaca un hobby. Imi surad in mod special alternative,blues,pop-rock,progressive,gothic,folk rock (ex. : K's Choice), heavy metal si probabil multe altele. Sunt deschisa in special la idei de crearea unui gen propriu prin combinarea celor deja existente. Astept propuneri.
apocalipsa Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 cum adik experienta vasta? ce experienta vasta poti avea la 17 ani ?
Guest 630r61 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 cum adik experienta vasta? ce experienta vasta poti avea la 17 ani ? Experienta muzicala vasta, concursuri artistice vocale, nu am spus neaparat de band-uri. Nu ai nici o inregistrare proprie? Cine e interesat, sa dea un PM. Inregistrari in studio nu am.
Guest Ruin Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Poti sa imi dai idd-ul tau te rog sa vorbim pe mess ca as fi interesat de vocal. Avem chitara, clape, tobe si bass. voce ne mai trebuie . Poti sa imi dai idd-ul tau te rog sa vorbim pe mess ca as fi interesat de vocal. Avem chitara, clape, tobe si bass. voce ne mai trebuie . ID sau un numar de telefon. Orice e binevenit
Guest 630r61 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Poti sa imi dai idd-ul tau te rog sa vorbim pe mess ca as fi interesat de vocal. Avem chitara, clape, tobe si bass. voce ne mai trebuie . same.tsutsu vorbim acolo
Guest 630r61 Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Cine e interesat de ce? Daca nu stim cum cinti, de unde sa stim daca sintem interesati? Ti-am trimis PM, in ciuda oricarei logici cine e interesat de detalii despre mine ca si vocal,evident. In ciuda oricarei logici, nu ti-ai dat seama...
Vladimir Tepes Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 offtopic: lasa o poza, nu vrem demo hahahaha
Recommended Posts