Guest Christian N. Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Salut! Aº avea mare nevoie de tabulatura "Deºteaptã-te române" in format GP, de preferat. Am incercat sa o transcriu din cartea de muzicã da' nu reuºesc . Mulțumesc anticipat! Have a nice ...play ! Chris.
Daiabitiz Uyup Zwurp Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 (edited) Salut! Aº avea mare nevoie de tabulatura "Deºteaptã-te române" in format GP, de preferat. Am incercat sa o transcriu din cartea de muzicã da' nu reuºesc . Mulțumesc anticipat! Have a nice ...play ! Chris. acu m-am apucat sa-ti fac eu una...dar vezi ca tempoul o sa fie mai nasol,ii prima oara cand ma apuc de tabbuit in GP.imediat o urc( in E minor o fac.) na uite-o aici.te rog doar sa o folosesti doar ca pattern pt gama,tempoul evident nu e ala,m-am chinuit aci cum am putut,sper sa poti s-o scoti dupa ureche in mare.daca vrei ti-o transpun si in alta gama. _tab_vld_imnu.gp5 Edited March 30, 2010 by PEAVEY4EVER
Guest Christian N. Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Mersi cã te-ai chinuit e foarte bine si aºa da' nu e nevoie în altã gamã . Thanks la ambii. Have a nice...play ! Chris.
Recommended Posts