Guest MoonFrozenChild Posted April 3, 2010 Share Posted April 3, 2010 Nu distrugeti si topic-ul asta, va rog! Cat despre pustanul care a deschis topicul: zi-mi exact ce buget si ce vrei ca sa stiu ce sa-ti recomand. Ca idee eu iti spun sa te uiti dupa alea doua combo-uri despre care ti-am zis si o pedala buna, dar depinde ce fonduri ai la dispozitie. Multumesc pentru intelegere. Buget: undeva la 2000 de lei. Nu ma interesaza brandul, doar sa aiba 100 - 150 W si sa merite investitia, nu ca si chitara care deja imi pune primele semne de indoiala in privinta calitatii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eduard.alexandru Posted April 3, 2010 Share Posted April 3, 2010 Multumesc pentru intelegere. Buget: undeva la 2000 de lei. Nu ma interesaza brandul, doar sa aiba 100 - 150 W si sa merite investitia, nu ca si chitara care deja imi pune primele semne de indoiala in privinta calitatii. Chitara o vei schimba mai incolo. Pacat ca ai ales-o de la inceput, gasesti chestii mult mai bune in gama aia de pret, dar nu cred ca e ceva urgent. Daca te intereseaza, eu am un Reghin; nu mi-e rusine cu el si nu vreau sa-l schimb deocamdata (o sa iau altceva, dar mai incolo cand o sa am destui bani). Din nou: http://www.mcmusic.ro/product_view.php?Bra...dProductID=1641 http://www.mcmusic.ro/product_view.php?Bra...dProductID=1295 Probeaza-le si vezi care iti place mai mult. Hartke are si un 12AX7 in pre-amp si stiu ca vine cu tot cu foot-switch, la Ibanez CRED ca trebuie sa-l iei separat. Cu ajutorul foot-swich-ului schimbi canalele ampului in timp ce canti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MoonFrozenChild Posted April 3, 2010 Share Posted April 3, 2010 Mersi pentru sfat.Voi tine cont. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts