cyfer Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Salut! Caut instrumentiºti (basist, tobar, clãpar) pentru trupa mea. Este vorba de membri permanenți în trupã, nu de colaboratori. Concerte (inclusiv în afara României) ºi apariții TV ar fi destule. yahoo id: mr_cyfer
Guest Tiki Horea Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 GOD, ciuda mi-i ca-s tot in bucuresti treburile astea ~X( Spor la gasit lume! :>
Guest dansaghin1 Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 (edited) Salut Cyfer. Cred ca ne cunoastem. Te-am vazut la treaba si imi place ce faci. Cred ca musicmanu meu ar suna bine impreuna cu stratocasterul tau. Acuma sunt in Suceava dar daca gasesti si tobar si clapar sunt dispus sa vin sa stau in Bucuresti si sa dam drumul la treaba. Continuam discutia pe messenger daca vrei. Edited March 29, 2010 by dansaghin1
cyfer Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 Mulțumesc tuturor celor care ºi-au arãtat interesul pânã acum. Feedbackul este peste aºteptãri. Mai aºtept ºi alți muzicieni pânã în 6 aprilie.
cyfer Posted September 13, 2010 Author Posted September 13, 2010 Caut în continuare un tobar stabil și disponibil.
Recommended Posts