Guest eltzake Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Suntem o trupa din Cluj-Napoca cu ceva experienta pe scena underground. Intentia noastra este de a ne reorienta spre ceva mai nou, adica cautam un chitarist deschis. Ideea care sta la baza acestui proiect se situeaza in zona metalcore-ului - reggae - hip-hop - electro. Pentru a ne putea intelege mai bine pe plan muzical ,am sa va dau niste nume pt referinta: Slipknot,Our Last Night, All That Remains, Emmure, Head PE, Karnivool, Unearth, Billy Talent, Enter Shikari, Dead letter Circus, COG,Lamb of God, Parkway Drive, Subscribe, Stone Sour, Bullet For My Valentine, Exit Ten, In this Moment, 36 Crazyfists, Many Machines on 9, P.O.D, Deftones, Chavelle, etc. Asta nu inseamna ca limita se opreste aici, sunt doar niste exemple muzicale pe care le exploatam in dorinta de a ne dezvolta in aceasta privinta.
alex_omul Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Suntem o trupa din Cluj-Napoca cu ceva experienta pe scena underground. Intentia noastra este de a ne reorienta spre ceva mai nou, adica cautam un chitarist deschis. Ideea care sta la baza acestui proiect se situeaza in zona metalcore-ului - reggae - hip-hop - electro. Pentru a ne putea intelege mai bine pe plan muzical ,am sa va dau niste nume pt referinta: Slipknot,Our Last Night, All That Remains, Emmure, Head PE, Karnivool, Unearth, Billy Talent, Enter Shikari, Dead letter Circus, COG,Lamb of God, Parkway Drive, Subscribe, Stone Sour, Bullet For My Valentine, Exit Ten, In this Moment, 36 Crazyfists, Many Machines on 9, P.O.D, Deftones, Chavelle, etc. Asta nu inseamna ca limita se opreste aici, sunt doar niste exemple muzicale pe care le exploatam in dorinta de a ne dezvolta in aceasta privinta. Vezi, ca se scrie Chevelle, nu Chavelle ! Un UP din partea mea
Guest eltzake Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 mersi istetule Vezi, ca se scrie Chevelle, nu Chavelle !Un UP din partea mea
Recommended Posts