www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Alex1892

Active Members
  • Posts

    29
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Alex1892

  1. Salut, Trupa November Black este in cautare de clapetist. Stilul abordat este Melodic Metal cu influente din diferite genuri. Daca sunteti interesati (sau aveti intrebari) nu ezitati sa ne contactati printr-un PM Aceste este linkul catre una din piesele noastre proprii: O zi faina tuturor!
  2. In momentul in care unul din cele doua posturi se ocupa vor fi date ambele jos.
  3. Salut, Trupa November Black este in cautare de clapetist. Stilul abordat este Melodic Metal cu influente din diferite genuri. Daca sunteti interesati (sau aveti intrebari) nu ezitati sa ne contactati printr-un PM Aceste este linkul catre una din piesele noastre proprii: O zi faina tuturor!
  4. Salut, Trupa November Black este in cautare de clapetist. Stilul abordat este Melodic Metal cu influente din diferite genuri. Daca sunteti interesati (sau aveti intrebari) nu ezitati sa ne contactati printr-un PM Aceste este linkul catre una din piesele noastre proprii: O zi faina tuturor !
  5. Buna , suntem o trupa din cluj in cautare de un chitarist pentru un proiect metal. Momentan avem cateva piese de cover si lucram la piesele proprii . Avem influente din multe genuri muzicale insa tindem spre un stil apropiat de trupe precum Charon sau HIM , in general trupe cu accent pe melodic. Formula in acest moment este de tobosar , basist , chitarist ( ritm ) si vocal. Daca sunteti interesati ne puteti contacta la id: alex_balasoiu1992@yahoo.com sau nr de telefon 0749132153
  6. Suntem un chitarist, un vocalist si un clapar si am vrea sa infiintam ceva melodic, mai dark, poate chiar o sa ne iasa un Goth metal, dar nu suntem blocati la genul asta, asa ca daca macar te apropii de un melodic metal ca gen preferat credem ca putem face treaba. Cautam un bassist si un tobosar . Cautam oameni seriosi . Pentru cei interesati id de mess: ripper4life44@yahoo.com nr. telefon: 0749132153
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.