Guest alex_shelaru Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Caut tobosar cu minim 2 ani de experienta,sa aiba in posesie instrumente si sa fie din bucuresti,pentru trupa de rock clasic. Caut basist cu minim 2 ani experienta,sa aiba instrument si sa fie din bucuresti,pentru trupa mentionata mai sus. P.S.:nu conteaza varsta,conteaza doar daruirea pentru muzica. nr de contact: 0766269296
Guest alex_shelaru Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 am uitat sa mentionez mai sus faptul ca in prezent nu avem sala de repetitii.Momentan suntem doi chitaristi,unul dintre noi este si vocalul trupei. Vreau sa mentionez ca nu suntem axati doar pe rock clasic,de fapt noi vrem ceva si mai nou,adica un rock mai comercial stil nickelback... de asemenea daca vreti sa luati legatura cu mine sa discutam despre detalii ma puteti gasi si pe adresa de mess:alex_shelaru. multumesc anticipat celor interesati :)
Guest alex_shelaru Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 din fericire a si luat cineva lgatura cu mn in legatura cu aceasta formatie in devenire!vreau sa adaug la informatii faptul ca am mai gasit un membru,un basist ,de asemenea m-am si interesat de sala si am observat ca se poate gasi foarte usor. Deci,in concluzie vreau sa spun ca la ora actuala cautam doar tobosar si teoretic avem si sala de repetitii!datele de contact raman aceleasi. Multumesc anticipat celor interesati! :)
Guest alex_shelaru Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 anuntul nu mai este de actualitate, deci prin urmare posturile nu mai sunt valabile
Recommended Posts