Lovele Posted March 14, 2010 Share Posted March 14, 2010 (edited) Doua intrebari. Ce doze as putea pune pe un squier affinity fat strat? Cant mai mult gen Joe Satriani si Green Day Si daca stiti un program free sau non-free da care se poate lua de pe vreaun torrent cu care sa fac ceva tobe la piesuca mea Edited March 14, 2010 by Lovele Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gratisyahu Posted March 14, 2010 Share Posted March 14, 2010 ezdrummer. Are niste tobe in el de te c**i pe tine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest david_stevevai4ever Posted March 17, 2010 Share Posted March 17, 2010 Spuneai acolo ca tu canti mai mult joe satriani. Inregistreaza-te si upluadeaza cu un clip sau inrgeistrare aici. Sa te vad!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DraculVaDomni Posted March 17, 2010 Share Posted March 17, 2010 Spuneai acolo ca tu canti mai mult joe satriani. Inregistreaza-te si upluadeaza cu un clip sau inrgeistrare aici. Sa te vad!! Si tu ai venit pe forum sa faci p&^a mare sau ce ? Pune mana si canta la chitara nu mai comenta aiurea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest david_stevevai4ever Posted March 17, 2010 Share Posted March 17, 2010 Nu am venit sa fac ce spui u acolo. Eu am vazut ce a compus acest baiat mai demult si ma miram cum a ajuns sa cante joe satriani in asa un timp scurt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lovele Posted March 17, 2010 Author Share Posted March 17, 2010 (edited) Cand ma refeream la gen "Joe Satriani" nu ma refeream ca cant piesele lui Joe Satriani, ma refeream ca cant in stilul lui, si as vrea doze cu care pot canta acest gen. Poate cineva a mai dat un upgrade la vreun squier sau ceva Edited March 17, 2010 by Lovele Link to comment Share on other sites More sharing options...
BogdanGuitar Posted March 25, 2010 Share Posted March 25, 2010 bine da si tu pe squier te apuci sa canti gen satriani? glumesc - daca e fatstrat - evident, vezi ce doze are joe si incearca sa iti iei din alea, sau apropiate, dar in fctie de buget. succes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts