Metabog Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 (edited) Nu este chiar o "piesa", dar un patch pe care l-am facut acum jumatate de ora in MAX/MSP 4.0 ce simuleaza vibratia unor corzi cu input in timp real. Partea cu chitara e mai pe la sfarsit. O sa mai lucrez la programel si cand e gata o sa-l postez pe undeva. E foarte fun, si n-am aratat in video dar defapt in fiecare nota sunt 3 corzi simulate, prima, cvinta si o octava, dar poti schimba intervalul. Chitara trebuie cantata numai palm muted (nu trebuie sa vibreze corzile), si nu poti canta decat cu casti pentru ca cea mai mica microfonie face tot sistemul sa o ia razna. In principiu, ar fi folositor pentru muzica spectrala. Edited March 13, 2010 by Metabog
Metabog Posted March 14, 2010 Author Posted March 14, 2010 (edited) Update: Acum suporta polifonie 3-way ca sa poti schimba individual tensiunea fiecarei corzi. Am reparat problema cu crackling/popping la slide-uri, dar acum sufera puternic de aliasing (se aude ca un bazait inalt). O sa incerc sa repar maine problema. Edited March 14, 2010 by Metabog
Recommended Posts