www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Vand Combo Solton Chorus 50 - Vintage

Recommended Posts

Guest CoolRock
Posted

Vand combo SOLTON CHORUS 50 - vintage

An fabricatie- 1981

Putere : 50/70 W

Are Valve sound,Chorus,Reverb, 3-band EQ (bass,mids,treble) + Footswitch pt chorus/reverb/valve

Sunetul este extraordinar de curat atat pe clean cat si pe distorsion

Combo-ul este in stare f buna-avand in vedere anul de fabricatie

Pret : 450 euro-negociabil !!!

0788493294

cbagyo@hotmail.com

cbagyo pe yahoo mess

post-545-1143729602_thumb.jpg

post-545-1143729637_thumb.jpg

post-545-1143729733_thumb.jpg

post-545-1143729784_thumb.jpg

post-545-1143729838_thumb.jpg

Guest CoolRock
Posted

Vand combo SOLTON CHORUS 50 - vintage

An fabricatie- 1981

Putere : 50/70 W

Are Valve sound,Chorus,Reverb, 3-band EQ (bass,mids,treble) + Footswitch pt chorus/reverb/valve

Sunetul este extraordinar de curat atat pe clean cat si pe distorsion

Combo-ul este in stare f buna-avand in vedere anul de fabricatie

Pret : 450 euro-negociabil !!!

0788493294

cbagyo@hotmail.com

cbagyo pe yahoo mess

ciupa.mp3

Guest iron_mike08
Posted

E pe lampi? Unde e fabricat? Intr-o poza parca se vede ceva ...Germany ...dar nu sunt sigur.

Guest CoolRock
Posted

E pe lampi? Unde e fabricat? Intr-o poza parca se vede ceva ...Germany ...dar nu sunt sigur.

Este made in Germany si nu este pe lampi.

Guest CoolRock
Posted

Modificare de pret !!!!

Pret: 400 Euro !!!!

Guest CoolRock
Posted

INCA O MODIFICARE DE PRET

PRET :370 EURO

Guest CoolRock
Posted

ULTIMA MODIFICARE DE PRET !!!!!!

PRET: 340 EURO

Guest CoolRock
Posted

Chiar nu e nimeni interesat ??

Faceti voi o oferta.

Guest CoolRock
Posted

Chiar nu e nimeni interesat ??

Faceti voi o oferta.

Accept si schimburi cu alte scule !!!

Posted

Nu vreau sa-ti stric afacerea, dar cred totusi ca 340 E pe un amp SS, vechi de 15 ani, facut de o firma de care nu cred ca a auzit nimeni, e un pic cam mult. Nu contest calitatea lui, dar e vb de atractivitatea lui pt cumparatorii de pe aici. Ca idee, eu am dat un Fender Princeton Chorus 2x10 cu vreo 300 E acum vreun an.

Mi-am permis acest comentariu pt ca stiu ca esti apreciat pe aici ca o pers f serioasa in ceea ce priveste comertul cu scule.

Guest CoolRock
Posted

Nu vreau sa-ti stric afacerea, dar cred totusi ca 340 E pe un amp SS, vechi de 15 ani, facut de o firma de care nu cred ca a auzit nimeni, e un pic cam mult. Nu contest calitatea lui, dar e vb de atractivitatea lui pt cumparatorii de pe aici. Ca idee, eu am dat un Fender Princeton Chorus 2x10 cu vreo 300 E acum vreun an.

Mi-am permis acest comentariu pt ca stiu ca esti apreciat pe aici ca o pers f serioasa in ceea ce priveste comertul cu scule.

Stai linistit ca nu-mi stici afacerile. Multumesc de aprecieri. Combo-ul chiar suna f bine. Aveam nevoie de bani urgent ca sa pot sa-mi platesc o doza si un efect ce trebuie sa-mi vina din Canada, dar acum am revolvat cu banii si am hotarat sa nu mai vand combo-ul. Pacat ca nu a fost nimeni interesat sa-l auda macar cum suna. Multumesc mult. Topicul se poate inchide !

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.