Nightlight Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Din plictiseala m-am decis sa inregistrez ceva. Am ales o armonie, am pus clape bass si ceva percutie cu Guitar Pro 5, am pus apoi chitara mea, si am mixat totul cu Cakewalk Guitar Tracks 3. Sper sa va placa. Sunt din cand in cand cateva note off sau prost frazate. Sper sa ma sculzati pentru ele. Disclaimer: Daca asculti piesa, risti sa ti se strice blenderul. In cazul acela, stii ce ai de facut. chill_out_kind_of_thing.mp3
Nightlight Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 Merci! Asta am si incercat sa fac. Totusi dupa cateva ascultari la casti, unde ma speriam de cat de ascutit suna chitara, ma gandesc sa o dau putin mai incet. si eventual sa mai tai putin din inalte.
vladalex Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 N-am ascultat in casti...am ascultat la laptop si e ok...dar sa faci cum crezi tu ca e mai bine
Nightlight Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 Cum ti s-a parut calitatea inregistrarii in sine? Cum am aranjar instrumentele in spectrul stereo (sper ca am zis bine), etc
vladalex Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Nu sunt expert in domeniu dar e ok ...Am ascultat si in casti si e putin cam tare acolo unde ziceai si tu.. Bafta!
Recommended Posts