carramba Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 (edited) cine are sa apare, cine nu sa se abtzie. thanx daca e vreunul care fabrica asa ceva, sau stiti pe cineva, dau o bere. Edited March 27, 2006 by carramba
Guest Mircea19 Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 am vazut la grosmann.ro un case universal la pret 300 ron.. arunca un ochi poate te aranjeaza cumva http://www.grosmann.ro/produs_detalii.php?...&Page=Accesorii
malex Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 (edited) Chief, scuzata fie-mi ignorantza, ce forma are AS-ul? Mircea, daca are forma de LesPaul, s-ar putea ca XingJinHua - ul ala sa nu se potriveasca. Later: gata, m-am lamurit si eu cum arata ... sigur nu se pupa Edited March 27, 2006 by malex
Guest Mircea19 Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 malex.. din pacate cred ca ai dreptate.. dar merita incercat... acum am dat un search pe google si am vazut ca e vb de semi-hollow body .. asta e ... poate ajuta pe altcineva postul meu ...
Faust Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Am un fel de case de la proel cumparat din muzica. Nu stiu daca se potriveste, oricum ti-l dau la jumatea pretului din muzica. E case-ul ala paralelipipedic. E misto ca fata de case-urile obisnuite pe asta il poti pune si in spate
carramba Posted March 28, 2006 Author Posted March 28, 2006 Am un fel de case de la proel cumparat din muzica. Nu stiu daca se potriveste, oricum ti-l dau la jumatea pretului din muzica. E case-ul ala paralelipipedic. E misto ca fata de case-urile obisnuite pe asta il poti pune si in spate pune o poza, sa vedem si vb, ca am nevoie urgent de tot
Recommended Posts