www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Chitara Pentru ÎncepÃtori


Guest arosulescu
 Share

Recommended Posts

Guest arosulescu

În curând va apãrea o nouã metodã de chitarã, semnatã Andrei Roºulescu ºi Iarina Copuzaru. Este dedicatã mai ales celor care nu au cântat niciodatã la acest instrument, dar ar dori sã înceapã studiul chitarei acustice. Vor fi tratate problemele practice, dar ºi teoretice, legate de acorduri - cu trei, patru ºi cinci sunete distincte -, ritmuri, piese, tabulaturã, partiturã, alegerea corectã a chitarei, modele de chitare, exerciții de auz ritmice ºi melodice, metode de acordaj, progresii ºi câteva piese ale unor formații cunoscute în România - drage vouã, sperãm noi. Sigur cã nu lipsesc nici ilustrațiile color. Cartea este însoțitã de un CD cu peste 100 de trackuri.

 

Sperãm cã în urmãtoarele luni o veți gãsi de vânzare. Vã vom ține la curent cu toate informațiile necesare.

http://chitaraacustica.blogspot.com/2010/0...incepatori.html

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
Guest arosulescu

Cel mai probabil, cartea va fi "lansata" in luna iunie, in cadrul taberei de chitara de la Ramet judetul Alba (ajunsa la a treia editie). Si-au anuntat colaborarea deja patru formatii romanesti. Taxi, Vita de Vie, Luna Amara, Alexandru Andries. Asadar vom publica in paginile metodei cate o piesa mai cunoscuta din repertoriul trupelor amintite.

 

sper sa fi reusit sa captez interesul celor care doresc sa invete sa cante la chitara.

Edited by arosulescu
Link to comment
Share on other sites

Guest arosulescu
...aaaa...

 

Niste detalii despre aceasta tabara cam unde as putea gasi? :)

 

 

Deocamdata nu putem vorbi in detaliu despre tabara asta pentru ca organizatorul vrea sa faca un anunt oficial pe sait ..etc etc...

 

 

Cred ca in cateva zile...o saptamana... voi veni cu un topic pe rgc despre aceasta noua editie.

Link to comment
Share on other sites

Guest arosulescu
Salut Andrei, felicitari pentru carte. Am auzit lucruri foarte faine despre ea, astept sa pun si eu mana pe un exemplar :-)

 

 

Salut. Daca te referi la cartera pentru chitara electrica, da in acest caz au fost unele recenzii de bine (iti voi trimite un exemplar). Cartea din acest topic este insa pentru chitara acustica si va aparea peste vreo 2-3 luni. Sper sa fie si aceasta bine primita. Iti multumesc.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
Guest arosulescu

Le mulțumim domnilor Dan Teodorescu, Adrian Despot, Nik Fãgãdar ºi Alexandru Andrieº pentru bunãvoința de a ne fi acordat dreptul de a publica, în paginile manualului de chitarã pentru începãtori, partiturile pieselor pe care le-am solicitat.

 

În iulie 2010 se va putea cumpara în cadrul taberei de chitarã de la Râmeț, iar in luna septembrie, sperãm cã o vom putea distribui magazinelor de specialitate.

Edited by arosulescu
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Guest arosulescu

primele cãrți au ºi ieºit de sub tipar. Este vorba de un tiraj foarte mic ce se va pune la vânzare doar în cadrul taberei de chitarã.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
Guest arosulescu

Dau de veste cã peste 2 sãptãmâni, cartea aceasta "Chitara pentru începãtori"se va gãsi în toate magazinele MC MUSIC. Îi mulțumim (eu ºi Iarina) lui Cãlin Ilie pentru cã din nou a rãspuns favorabil colaborãrii cu noi.

 

De asemenea, o nouã turã de manuale "Introducere în studiul Chitarei electrice" se va gãsi la vânzare tot în rețeaua MC MUSIC.

 

Prețul unei cãrți va fi 80 ron.

Link to comment
Share on other sites

Guest arosulescu
uai ce as vrea sa imi permit sa o cumpar =))...Pacat ca sunt un parlit care spera sa termine facultatea si sa devina mai bun in chitara :)...O venii si pe strada mea soarele....Ceva ideii despre carte pana acuma >?

 

 

 

Aºa este, nu sunt bani. Mã consoleazã totuºi ideea cã, la o calitate graficã asemãnãtoare mai sunt ºi alte metode la acelaºi preț (aprox.) ba chiar mult mai scumpe. Am vãzut pe saitul celor de la esound

 

http://www.esound.ro/produse/86_210,Chitar...ri-chitara.html

 

 

Referitor la întrebarea ta, nu am înțeles la ce te referi.

Link to comment
Share on other sites

Guest arosulescu

De saptamana viitoare CHITARA PENTRU ÎNCEPÃTORI se va putea cumpãra ºi de la magazinul ESOUND. Mulțumim doamnei Mãdalina Manea pentru colaborare.

Edited by arosulescu
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.