Nightlight Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Am facut piesa in Guitar Pro 5. Initial, am vrut sa fac ceva simplut, ca sa invat sa lucrez cu Cakewalk Tracks Pro 3. Pana la urma am ajuns la "sweeping" pe flaut and stuff like that. La inceput, am scos fiecare track in parte, ca sa il pot edita pe fiecare in Cakewalk. Inca fiind necunoscator, am facut niste erori si nu am reusit sa mai sincronizez track-urile (don't ask). Asa ca am bagat toata piesa, am mixat-o cum am putut, si i-am dat export. Ce nu imi convine este ca, la armonie (Bm7, Bm7, Esus2, Esus2) , la Esus2, basii suna cam tare. Cand am mixat track-ul cu clapele separat, am scapat de problema. Acum cand am mixat cu totul, am scapat asa si asa. Sper sa va placa mica mea compozitie Cherokee_Moon.mp3
Guest Something_Wild Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Misto!pacat ca suna a midi...oricum,e ok,mie mi-a placut
Nightlight Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 M-ar tenta sa pun si o chitara. Dar nu ma grabesc. O sa o pun aici daca adaug si o chitara
Recommended Posts