Guest drackush Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 (edited) 250 RON Scrie pe ele: 57CH(G) DOT:NECK,BRIDGE LP:NECK BHC & HOTCH(G) LP:BRIDGE BHC Cu tot cu arcusoare, surubele care le insoteau pe chitara cand au fost scoase, va dau chiar si case-urile in care erau initial sd-urile. Le tin degeaba, poate se gaseste cineva care se va folosi de ele. Sincer... ca ma credeti sau nu asta e partea a doua... nu am vazut daca exista viata dupa moarte dupa ce am pus SD, cred ca sunt supraestimate SD-urile, fac fata si dozele Epi la multe... sunt decente. E aceiasi chestie ca cu cuburile... ca daca nu e all tubes suna chitara ca trompeta... Cititi cat mai multe review-urile de pe net... Bafta Edited March 23, 2006 by drackush
StratMan Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 sunt in cea mai mare masura de acord cu tine. de curiozitate, ai putea sa-mi spui cat mai exact de pe ce model au fost scoase? merci!
Guest drackush Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 (edited) Pe chitara din poze sunt exact dozele care le vand. In pozele respective se vede ceva scris pe doze... sunt invelitorile protectoare pe care le-am pastrat de asemenea in stare buna si daca le doriti vi le pot trimite... Edited March 23, 2006 by drackush
Guest Seraph Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 le vreau io! da'mi te rog un id de messenger sau ceva date, si spune'mi de unde esti k sa vorbim.. dk fac rost d bani ti le iau cat d repede pot
russdodo Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 yahoo - drackush Nu vreau sa ma bag peste seraph, in caz ca nu le vrea el, ma intereseaza pe mine.
Guest Seraph Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 nu'i nici o problema, dozele au plecat vineri spre ploiesti.. necazu e k inca n'am pus mana pe ele, dar se anunta maine inkeierea afacerii.
Guest seraphx Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 nu mai e , din cate stiu Seraph are deja puse dozele citeste si`n semnatura lui , bafta
Recommended Posts