onrewind Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 mi-am propus sa incep sa si cant.. si.. as aprecia feedback, ca sa pot intelege unde sunt si in ce parte sa o iau sper sa nu zgarii prea tare timpanele
mc.chiken Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 E dragut ce ti-a iesit. Am incercat sa identific o tema, am reusit la inceput, apoi m-am pierdut un pic. Eu as fi facut-o mai lunga.
onrewind Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 sunt un pic confuz cand e vorba de a ma intoarce la idee. cred ca mai degraba sar dintr-o idee in alta si de aceea nu e mai lunga, ca ar deveni haotica. nu a fost programata asa, e mai mult improvizatie.. si aia empirica.
mc.chiken Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Am inteles... Pai... La mai multe! Personal astept si un "cap-coada". Numai bine!
Daiabitiz Uyup Zwurp Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Am inteles... Pai... La mai multe! Personal astept si un "cap-coada". Numai bine! +1 super faina tema! ca s-o descriu,da asa o senzatia de visare si revenire inceata spre realitate.sau poate ca-s io nebun. ma rog,cred ca ai inteles ideea! Toate cele bune!
Guest Cajack Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Super tare.Cand ai spus "sper sa nu zgarii timpanele" chiar ma asteptam sa aud ceva ..deranjant..ca sa spun asa.Dar este super. Bravo
Recommended Posts