Guest stonerro Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 trupa stone fixion din timisoara cauta baterist serios din orash sau apropiere(cu experientza ).avem sala si set. www.myspace.com/stonefixion pe felia hardcore ,metal,-core grooove stoner post-metal rock contact :stonerro@yahoo.com stonerro@gmail.com va asteptam
Mosh Craciun Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 intrebare: cand e concediat un tobar? raspuns: cand propune o piesa succes
Guest stonerro Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 intrebare: cand e concediat un tobar?raspuns: cand propune o piesa succes nu e vorba de concendiere.multi se retrag singuri din lipsa de interes de amaicontinua.
Guest thurston_moore_tm Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Mai multe detalii se poate? Eu sunt din Chisoda, am curs la scoala populara de arte .
Guest stonerro Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Mai multe detalii se poate? Eu sunt din Chisoda, am curs la scoala populara de arte . www.myspace.com/stonefixion am dat detalliipe pagina aia e mai tot biografie, piese ca sa auzi cum suna si despre ce e vorba
Recommended Posts