Guest diogrey Posted March 21, 2006 Share Posted March 21, 2006 schema o gasiti aici are la baza un lm386 care e destul de ieftin l-am facut saptamana trecuta si am fost foarte multumit de el ,nu va lasati indusi in eroare de puterea de jumatate de watt pt ca eu lam pus intro incinta mai veche la un dif de 4 inch de la un casetofon vechi cu o inpedanta de 8 ohm si face galagie ........................ din pacate eu nu am gasit potentiometru de 25ohm dar am pus la intrare unul de 5k ............distorsul dat de statie este placut dar in cantitati mici(adica volumul mai incet,si gainul mai la fel) , si la un difuzor mai mare daca vreti sa faceti o statie serioasa luati un difuzor bun full range bun si rezultatele Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mircea19 Posted March 21, 2006 Share Posted March 21, 2006 cam cat costa piesele pt un astfel de amp... ? as vrea sa-l folosesc pt metronom sa-l amplific in casti... si cam cat ma costa sa mi-l faci tu ? ca eu nu ma pricep Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest BigMac Posted March 21, 2006 Share Posted March 21, 2006 S-a discutat despre o schema imbunatatita a aceluiasi amp pe alt topic: http://forums.rgc.ro/index.php?showtopic=1915 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest diogrey Posted March 21, 2006 Share Posted March 21, 2006 cam cat costa piesele pt un astfel de amp... ? as vrea sa-l folosesc pt metronom sa-l amplific in casti... si cam cat ma costa sa mi-l faci tu ? ca eu nu ma pricep doar placa te costa in jur de 100 de mii asta daca cumperi de pe un magazin de elctronica ,pt ca pe acolo se mai maresc preturile Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts