Guest Leif Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 (edited) Buna ziua! Am aproape 20 de ani si cant de aproape 4 ani la chitara. Am format si am facut parte din mai multe trupe dar nu prea se tine nimeni de treaba. Caut o trupa din Bucuresti care sa se incadreze in genurile: hard, heavy, thrash, blues (ordinea este irelevanta). Desigur daca are cineva alte idei sunt deschis pentru discutii. De asemenea caut oameni seriosi, responsabili si activi. Experienta de scena nu am cu trupa, in schimb am participat la cateva concursuri unde am cantat ori singur ori pe post de acompaniament pentru o voce. Nivelul meu este avansat dar asta este o parere pur subiectiva. Va las pe voi sa decideti asta dupa propriile standarde. Pentru detalii cereti prin reply adresa de mail. Multumesc! Edited January 23, 2010 by Leif
Guest Ionut Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Buna ziua! Am 26 de ani, cant de cativa ani la chitara. De asemenea am format si am facut parte din mai multe trupe dar nu prea se tinea nimeni de treaba. Sunt foarte serios si imi doresc sa ma apuc de treaba cat mai curand. Astept adresa de mail in cazul in care anuntul meu prezinta interes.
StratMan Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 mai sunteti multi? pai omul asta(@Leif) si-a deschis propria rubrica, ca sa fie invadat de cereri similare ale altora?
vlad_cozma Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Hai ma, a fost o mica confuzie. Probabil ca a crezut ca e topicu' de anunturi.
Guest Valy18 Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Astept niste detalii pm....sau mail la: dark_sin_angel@yahoo.com (sunt chitarist)
Guest fist_of_metall Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Salut, astept date de contact, eu sunt chitarist
John Petrecce Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Buna ziua! Si eu sunt chitarist si astept adrese de mail de la oameni seriosi ca sa ma pot apuca de treaba...
Guest NightFly Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Buna ziua! Si eu sunt chitarist si astept adrese de mail de la oameni seriosi ca sa ma pot apuca de treaba... NightFly cauta chitarist pentru un an de zile. Vladimir , titularul nostru s-az retras anul asta din cauza unor probleme personale. Noi am cautat mult timp si basist dar am renuntat si am dat cateva concerte in formula chitara, tbe, pian/voce Stil: Coldplay/Travis/The Fray, Placebo, The Cure, U2
Guest NightFly Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 unul dintre linkuri e gresit asta e cel corect
John Petrecce Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 NightFly cauta chitarist pentru un an de zile. Vladimir , titularul nostru s-az retras anul asta din cauza unor probleme personale. Noi am cautat mult timp si basist dar am renuntat si am dat cateva concerte in formula chitara, tbe, pian/voce Stil: Coldplay/Travis/The Fray, Placebo, The Cure, U2 Salut, era o mica gluma la adresa colegilor cu exprimari mai vagi de pe acest topic. Scuze pentru confuzie, nu caut trupa si va doresc bafta in cautari si voua si celui care a deschis topicul.
dannyk1 Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Buna ziua! Am 26 de ani, cant de cativa ani la chitara. De asemenea am format si am facut parte din mai multe trupe dar nu prea se tinea nimeni de treaba. Sunt foarte serios si imi doresc sa ma apuc de treaba cat mai curand. Astept adresa de mail in cazul in care anuntul meu prezinta interes. Trupa cunoscuta cauta INSTRUMENTISTI Trupa cunoscuta pe piata muzicala romaneasca, stil abordat pop-rock simfonic cu influente etnice , cautam instrumentisti : tobe, CHITARA BASS , CHITARA ELECTRICA si acustica , keyboard Turnee in tara si in strainatate , aparitii media .... etc. Varsta minima 20 ani , experienta scenica : min. de 2 ani . Contract exclusiv – minim 3 ani. CV-uri , poze si demo-uri se pot trimite pe adresa k1_umg@yahoo.com Pentru alte intrebari puteti folosi ID Mess : k1_umg http://www.youtube.com/watch?v=t-Pw2B4sG2k
Guest relly Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 daca mai e de atualitate hai sa discutam: m_rely@yahoo.com
Recommended Posts