www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

'funky Game' Pour Les Amis


Musaro Adriano
 Share

Recommended Posts

De fapt am tras cate ceva, nimic special, pe un bt find o proba, adica sa trag sunetu din combo prin microfonare. Este un sunet vintaj/uscacios.

Am folosit mic shure 57 in misloc la con, canale de clean la mesa lonestar special, bb preamp, un firicel de delay replica trex in loop si un suhr S3 proserie. comenturi si sfaturi sunt binevenite find intre voi specialisti de sunet!!

Numai bine si ascultare placuta! adry :)

probasunetmicrofon.mp3

Link to comment
Share on other sites

Salut baieti, Merci pentru coment la toti! Intradevar, asa e, ieri vorbeam cu darkrain si ma zis aceasi chestie, sa indepartez 10 cm. microfon din fata combului, eu in ingenuitate mea lam lipit de plasa, si sal do un pic intro parte, sa nu fie chiar central. Cand am tras am folosit boxe de la alesis 'M1 active MK2', sa reascult, care de fapt suna mai plin si cu frecvente jose mai multe, cand am reascultat diminata cu boxe obisnuite audio (niste creative pentru calculator..) intradevar se simte cam subtirel. O sa mai trag cu microfon mutat sa vedem real diferente, si eu sunt foarte curios.

Ma bucur, ca este prima oara, in ciuda faptului ca am mai incercat cu 'brunetti' de 60w.(Dudu, 'brunetta' apropo ramane a casa, este 'smeker' si langa mesa, clar.. :) nam cum sa renunt la ia..)cand pot sa trag un sunet decent cu microfon la volumu camere, fara sa ma doara urechi ca in cazul brunetti. Acest mi se pare unul dintre reale advantaje la scula aceasta de la mesa pentru cine vrea sa faca inregistrari home made sau chiar in studio. Clar nu este model de amp pentru cine face heavy metal sau underground, este un amp vintaj/modern, la canalu 2 de drive si la saturatie maxima nu se scoate un distors puternic si compact, ramane mereu ragusit si un pic spart, dar, cu o pedala gen BB, sau screamer, se pot scote o gramada de sunete interesante si mai impinse si bine definite. Sunet de altfel este unu foarte real, personal sunt foarte multumit, si pot sa zic ca (il am de o septmana de fapt, si a mea este prima impresia..) de fapt pretul la scule aceste este justifiat prin calitate sunetului(Clean ca la amp acest, nam ausit in viata mea, dar este subjectiv ma rog), finisaj cu materiale de calitate(arata beton, pana coltari sunt de piele naturala, rotile care se pot baga si scoate usor fara sa folosim nicio utensila, tolex esagerat etc..), tecnologie si versatilitate (switch 5/15/30 W. selectabil separat pe fiecare canal, iesiri multiple pentru boxe suplimentare, 2 reverb pe arcuri lungi reglabil pe fiecare canal in parte etc...). Eu zic ca merita firma respectiva, positia care il are pe piata!! Numai bine! :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Salutare Maestre,

 

intreaba Junior ce chitara ai folosit pentru inregistrare. Dupa el la prima vedere (ascultare) pare un Strat, dar il deranjeaza ceva (comparat cu un sunet Strat "clasic", nu cu sunetul in general)

Edited by Blooz
Link to comment
Share on other sites

pai a scris adriano ce chitara foloseste in primul post

 

suhr

 

Ai dreptate, scuze...am citit prea repede....ma si intrebam ce scula e shure s3 ca n-am auzit niciodata...

Link to comment
Share on other sites

Am confundat Suhr chu Shure. Este adevarat, n-am avut niciodata ocazia sa pun mina pe o Suhr, si nici cunosc pe nimeni care are (OK, Adriano are una dar nu ma avanseaza mult). Sa vad unde gasesc un magazin care are una-n stock ca m-ai facut curios.

Edited by Blooz
Link to comment
Share on other sites

Salut booz, da , este un suhr S3 proserie. Sunt chitari foarte bune, finisate foarte bine, suna de rupe. Nau un caracter bine definit (gen strat sau gibson) Dar au o potentialitate de a putea scoate o sumitate de tonuri interesante, si , toate la un nivel profesional.

Playbiliti este esagerat (au buzz feiten tuning sistem, nu toate modele de fapt, a mea are), raspuns la timing este esagerat. Regland putin potentiometru volumului schimba sunet, nu scade din prima volum si multe alte 'smekerie' care suhr le livraza la 'paket' cu chitara, una dintre care 'calitate absoluta la toate'. In sfarsit, merita sa incerci una sa te faci o idee. Cauta si tu un magazin pe la tine care vinde asa ceva, trebuie sa fie cu siguranta, il incerci, mai bine, cateodata este vorba de gusturi la chitari si sunete lor, mie personal ma placut de mor dar fiecare stie ce vrea.

Numai bine, adry!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.