www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Posted

Din intreaga muzica,cel mai tare imi plac baladele.De exemplu baladele acustice executate cald si fin la un foc,pe o plaja etc.(cred ca toti stiti cum este) Asa ca mi-am acordat ceva timp si pe partea aceasta cu mai multe coveruri ce-i drept (WASP-Hold on to my heart :) ) etc.Am in minte vreo 4 compozitii pt care nu am "feelingul" necesar sa le scot exact cum le am in minte( BAC,absente, 0 lei pt tigari :) etc).treaba asta tine de vreo 2 ani.Anul trecut si anul acesta am luat locul 1 la Toamna Baladelor pt interpretare(Eva Cassidy-My love is like a red red rose o piesa superba cu tenta scotiana/irlandeza-alta pasiune de-a mea) respectiv creatie cu piesa pe care o veti urmari plus multe alte concursuri la care am luat premii.sunt ABSOLUT SIGUR ca 80% se datoreaza prietenei mele superbe cu vocea ei superba(this is how we mobsters like,keeping it in the family :) )si a ajutorului din partea Dlui Marius Matache care ne-a ajutat cu foarte multe cantari si concursuri.Piesa se numeste Aceeasi eu,pe versurile Marianei Kabbout(o super poeta) iar muzica e facuta de subsemnatul.Enjoy!

Guest Noxified
Posted
foarte frumos. bravo!!!

o voce minunata si o melodie pe masura.

mult noroc si la mai multe... balade acustice... :)

:):)