Guest miriapod Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 O initiativa interesanta radio3net.ro, copy&paste primul paragraf din prezentare: Încercarea - cel puţin temerară - de a pune împreună şi la dispoziţia oricui ar putea fi interesat toate înregistrările artiştilor rock români sau de exprimare românească - pe care le-am avut, le-am găsit sau de care ne-am putut aminti - a generat la rândul ei o dificultate suplimentară: cui se adresează îndemnul Deşteaptă-te rock-ule! ? adica ai la dispozitie o galerie destul de mare, cu tot felul de muzici vechi si noi, rock si nu numai (avem si bug mafia).. dupa ce te-ai saturat de ascultat poti sa votezi, sa dai stelute etc. Se face un clasament. http://www.radio3net.ro/rorock.php?cx=c_i check it out
midnight rider Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 cea mai tare chestie din ultima vreme.soooper @#$%^ng coool
Guest miriapod Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 mmm toate ca toate, dar nicola? nu ca as avea ceva cu nicola..dar campania, peisajul galeriei..in fine.. daca aveti vreo revelatie/descoperire..ceva de recomandat din trupele sau albumele alea, speak your mind. Sunt multe de ascultat si poate ratam ceva.
Recommended Posts