canstantzin Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Mi am luat zilele astea o placa de sunet line 6 toneport ux2 si o pedala blackstar ht dual si m am jucat un pic pe un bt guthrie_blues_canstantzin.mp3
bolly Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 nice dude! place si tonul si cantatul:d ai mana:D enjoy the pedal!
canstantzin Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 mersi baieti bolly cand vin data viitoare la craiova imi iau si ghidushiile cu mine si poate o dam de o colaborare jamoasa.
canstantzin Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 Legat de ton: imi pare un pic prea bright, prea taios, dar aici e chestie de gusturi.Legat de cantat: e clar ca progresezi si ca(in opinia mea) te afli pe un "val" bun, pana la urma asta e cel mai important. Dar, as avea doua observatii: sunt prea multe note(asa cum bine a spus chris27 la cealalta piesa) si nu exista un "discurs" muzical(cum bine a subliniat ilun tot la cealalta piesa)-asta 1. Si 2(ceea ce pe mine ma roade cel mai tare ),-din cauza de toomanynotes syndrome- ai uitat complet sa mai vibrezi coarda, dom`le. Cu cele mai bune intentii, Art V. da, art , ai dreptate. chiar ma gandeam azi de ce dracu transform totul intr o alergatura pe griful chitarei. mi se pare ca daca nu cant "repede" suna obosit. fac asta in ideea de a colora in cat mai multe nuante imprvizatia. pan la urma mai bine mai putine note dar cu substanta ca sa zis asa mai filosofic sunt tanar si ma grabesc ))) mersi mult de feedback
Trigger Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 E bine, imi plac mult unele pasaje, totusi subscriu la ce s-a mai spus mai sus, o tema/linie melodica nu strica niciodata
Musaro Adriano Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 sunetu belea, mie imi place, cum zice art e vorba de gusturi, da, uscat si sticlos!! Pentru improvisatie, am cantat cu costantin in diferite ocasi si il stiu destul de bine pentru sa zic ca: 1) La calculator e puturos, adica nu se baga sa editeze de niciun fel piesele, asta e, asta arata. Mie mi se pare un method mai cinstit din invata din greseli. 2) POATE MAI MULT!! CLAR! 3) si mie mau placut niste pasaje, nu este vorba de prea multe note sau de un discurs neaparat cum zicea art, din punctul meu de vedere este vorba de TENSION AND RELEASE. Adica, momente de tensiune sunt destule create ritmic si armonic dar lipsesc release de rasuflare si intrare in urmatoare tensiune. I am sfatuit lui costi sa nu mai bea Redbull dar nu ma asculta!! e tanar!! Oricum bravo bro!!
Musaro Adriano Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 salut art, sigur, despre editare era vorba sa se reia piesa si sa stergi o bucatica aici, una acolo, si sa mai bagi un vibrat, un lick tematic, un bending nereusit etc... resultand in complex un produs mai ascultabil (nu zic frumos, pentru ca frumos poate sa fie subjectiv cum zicei tu cu sunetu de fapt). Am zis ca mi se pare mai cinstit, method de studiu si nu resultat piesei insine, pentru ca eu in primul rand am promis pe mine insumi ca nu o sa mai trag mp3 in veci (numai in cazuri exceptionale..cum ar fi un jam cu prieteni de pe aici , apropo ai gasit un bt?) preferand cu convingere personala, dupa o analisa detalita, videourile, unde trebuie sa ma fortez sa cant ceva de la inceput la capat calumea, sau cat de bine pot, gandind consecutiv la armonie piesele si la ce vreau sa exprim pe moment. Dupa aceea ascult si ma uit cu atentie si fac o autocritica. unde am gresit, unde am probleme, unde se putea mai bine, unde am gauri de timing, feeling, vibrat, timp etc... problema este, ca de obicei, greselile, cine le face este ultimu sa le auda. Stii si tu cum este faza cand asculti ceva care ai tras cu doi ani in urma si zici..: mama,mama ce am facut pe acolo?? mie mi se intampla, si culme este ca cand am postat atunci mi se parea foarte reusit. Costantin in cazul acest a postat nud si crud (pot sa vezi ca si sunetu pe care la folosit asa uscacios nu prea te ajuta, dimpotriva este foarte greu sa canti pe el) pentru sa aiba o 'parere' de la colegi de pe rgc. Este numai vorba art de cum am zis mai deasupra de punctele de vedere personale. numai bine
ggg Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Salutare, Ma bag sa-mi dau si eu cu parerea.Si asta pentru ca sunt total de acord cu Adriano.Nu o sa repet ce deja a scris .Doresc doar sa completez. Daca cineva vrea sa invete sa cante , nu numai corect dar si expresiv, atunci micile artificii care se pot face cu tot felul de editoare nu-si au rostul.Pentru ca sunt de principiul chitara->cablu->amplificator (si atat) ,apreciez la Canstantzin ca a pus exact ce a inregistrat.Dar din punct de vedere melodic este cam un "rambling notes", cum spune si Scott Henderson intr-un tutorial.Dar il si inteleg.Odata, am avut si noi varsta lui. Parerea mea este ca tehnica exista.Notele se aud atacate , clar.Mai trebuie niste "phrasing"
canstantzin Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 mersi de critici si pareri domnilor. ma bucur cand primesc feedback. mersi ca ati ascultat.
Recommended Posts