Guest KuyuKanimal Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Ar putea cineva sa ma imi spuna unde ash putea sa imi fac un set up calumea fara sa trebuiasca sa merg pana in bucuresti sau timisoara...........adica ceva in genu cluj,sibiu,alba,cugir,teius,aiud.....pe scurt ardeal daca se poate.......ms anticipat
Tintin Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Din pacate numai in Timisoara stiu pe cineva care te poate ajuta, Rici tehniceanul trupei Cargo si luthier in acelashi timp, daca crezi ca te ajuta itzi dau numarul lui de telefon pe privat.
Petrucci e tare Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Ar putea cineva sa ma imi spuna unde ash putea sa imi fac un set up calumea fara sa trebuiasca sa merg pana in bucuresti sau timisoara...........adica ceva in genu cluj,sibiu,alba,cugir,teius,aiud.....pe scurt ardeal daca se poate.......ms anticipat De la reglarea trussroadului, a actiunii si intonarea chitarii(indiferent de tipul de bridge), setarea inaltimii dozelor(in cazul unor chitari) +alte chitibusuri pe toate le poti face si singur. Si eu sunt incepator, insa am gasit o gramada de tutoriale de genu'(gesesti ptr toate tipurile de bridge). Nu e tocmai rocket science. 2 la mana, nu existata setup perfect(universal). Depinde ce acordaje folosesti. Ce vei face? te vei duce la lutier de fiecare data? Spor la google search
Guest KuyuKanimal Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 da si eu am gasit multe tutoriale da nu ma incumet inca......este peima mea electrica si am unele blocaje mentale cu thruss rod -ul...........stii tu.begginers block
Recommended Posts