Gorel Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 http://www.ultimate-guitar.com/tabs/m/meta...lo_ver4_tab.htm apasa fiecare fret cu 12 taste mai jos decat este notat
Guest fLr^ Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 (edited) Nu prea le am cu teoria dar cum pot face de exemplu cand trebuie sa apas fretul 11 (pe coarda ? pe ce fret apas pe coarda E? Adica sa apas cu 12 taste mai jos Edited January 1, 2010 by fLr^
Lovele Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 (edited) Daca ai 11 canti coarda open adica coarda G. Parerea mea. Nu prea stau bine cu matematica >.< Edited January 1, 2010 by Lovele
Guest Gady_paul Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Nu. 11 pe g=4 pe d De ce? Pai pe fretul 11 e un Gb...coarda libera e G. Pe 5 coarda D e un G. Asa ca mergem pe 4 sa fie Gb.
Guest midiez Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 aoleu consultati un manual de acordare al chitarei in standard E A D G B E.
Guest fLr^ Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Nu. 11 pe g=4 pe d De ce? Pai pe fretul 11 e un Gb...coarda libera e G. Pe 5 coarda D e un G. Asa ca mergem pe 4 sa fie Gb. Cred ca ,in loc de D,ar trebui B. Altfel nu imi prea pot explica. Corectati-ma daca gresesc.
Raduxxxx Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 tasta 11 pe coarda G(sol) este fa#...ca sa canti nota asta mai jos pe grif cauti o pozitie comoda unde se afla nota asta...ori este 4 pe coarda D(re) ori 2 pe e (mi subtire)...din motive de sunet sigur e mai "muzical" sa folosesti tasta 4 pe D. dar in afara de asta mai bn canti exact ca in tab, ceea ce e posibil mai ales pe electrica, daca ai clasica si nu poti mai bn laso balta, corzile libere care ar trebui sa le canti in pozitie mai joasa nu ar suna bn + ca bendurile sunt mult mai grele prin pozitia 5
Guest fLr^ Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Am acustica.Problema e ca ajung destul de greu la fretul 16. In fine,voi incerca. Mersi.
Recommended Posts