cearny Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 Breteaua este Harley Benton, din piele cu plus pe interior. In stare foarte buna, am folosit-o doar cu straploks, deci nu s-a tras de ea. 750 de mii de lei usori sau 75 de lei grei. Husa este Proel, de clapa mare. E o ditai husa, am amici care ar incapea bine mersi inauntru (si nu, nu sunt pitici, daor mai mic de statura ). Un milion de lei usori sau 100 de lei grei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DarkMan2004 Posted March 18, 2005 Share Posted March 18, 2005 Breteaua este Harley Benton, din piele cu plus pe interior. In stare foarte buna, am folosit-o doar cu straploks, deci nu s-a tras de ea. 750 de mii de lei usori sau 75 de lei grei. Husa este Proel, de clapa mare. E o ditai husa, am amici care ar incapea bine mersi inauntru (si nu, nu sunt pitici, daor mai mic de statura ). Un milion de lei usori sau 100 de lei grei. <{POST_SNAPBACK}> ai putea sa faci si tu o poza la bretea pls? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cearny Posted March 18, 2005 Author Share Posted March 18, 2005 Hai ca fac asta-seara. Ramasese la sala in toc si d-aia n-am apucat. Oricum o sa fie webcam-quality, dar sper sa satisfaca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cearny Posted March 20, 2005 Author Share Posted March 20, 2005 Am bagat pozele cu breteaua Voi face in curand si cu husa. Precum se vede si in poze, singurul 'damage' e pata aia un pic alba de deasupra capatului mai subtire. 'Cercurile' din jurul gaurilor de prindere nu-s stricaciuni, sunt de la straploks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DarkMan2004 Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 sorry da' nu-mi place cureaua...daca era mai misto o luam...ceva desene...etc Link to comment Share on other sites More sharing options...
cearny Posted March 20, 2005 Author Share Posted March 20, 2005 Aha.. esti d-ala.. Hai ca ma bag la sedinta foto cu husa acu' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts