Guest usedtobeNemesh Posted December 17, 2009 Share Posted December 17, 2009 Salutare. "Rasfoiam" zilele trecute anunturile in care varii persoane ofera lectii de chitara insa nu stiam pe cine sa aleg. In prima faza ma gandeam ca mai "buni" ar fi cei care cer mai multi bani/sedinta insa poate ca respectivii se supraevalueaza si iar nu e bine. Asadar rugamintea mea ar fi daca se poate sa-mi recomandati si mie pe cineva, o persoana cunoscuta, in care aveti incredere si care merita sa fie recomandata. O singura cerinta as avea: sa fie din Bucuresti. Multumesc si astept raspunsurile voastre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
onrewind Posted December 17, 2009 Share Posted December 17, 2009 ce anume vrei sa inveti? sau, mai bine zis.. cat de mult vrei sa aprofundezi cantatul la chitara? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest usedtobeNemesh Posted December 17, 2009 Share Posted December 17, 2009 (edited) ce anume vrei sa inveti? sau, mai bine zis.. cat de mult vrei sa aprofundezi cantatul la chitara? Pana la nivelul la care diferenta dintre mine si un chitarist profesionist sa se faca doar prin talent/har/simt artistic sau caracteristici fizice(lungimea degetelor, forma lor). (nu cred ca are rost sa dau exemplu de chitarist-legenda pentru ca mi se pare o greseala ca cineva sa se ghideze dupa un anumit stil; fiecare trebuie sa-si descopere propriul stil, daca daca seamana cu ceva existent) Edited December 17, 2009 by usedtobeNemesh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silviu_i Posted December 17, 2009 Share Posted December 17, 2009 Pana la nivelul la care diferenta dintre mine si un chitarist profesionist sa se faca doar prin talent/har/simt artistic sau caracteristici fizice(lungimea degetelor, forma lor). (nu cred ca are rost sa dau exemplu de chitarist-legenda pentru ca mi se pare o greseala ca cineva sa se ghideze dupa un anumit stil; fiecare trebuie sa-si descopere propriul stil, daca daca seamana cu ceva existent) Dupa parerea mea, propriul stil il creezi studiind stilurile chitaristilor care te influenteaza, dupa care le combini.Dar asta e sa zicem cam 50% din propriul stil.Cealalta parte este influentata de talen/har/simt artistic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest usedtobeNemesh Posted December 17, 2009 Share Posted December 17, 2009 Dupa parerea mea, propriul stil il creezi studiind stilurile chitaristilor care te influenteaza, dupa care le combini.Dar asta e sa zicem cam 50% din propriul stil.Cealalta parte este influentata de talen/har/simt artistic. Oricum, deocamdata nu prea are importanta chestia asta(desi ar fi interesant daca ar trebui sa combin Iron Maiden cu Pink Floyd). Tot ceea ce ma intereseaza acum este sa gasesc omu' care poate sa ma invete chestii d-ale cantatului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silviu_i Posted December 17, 2009 Share Posted December 17, 2009 Oricum, deocamdata nu prea are importanta chestia asta(desi ar fi interesant daca ar trebui sa combin Iron Maiden cu Pink Floyd). Tot ceea ce ma intereseaza acum este sa gasesc omu' care poate sa ma invete chestii d-ale cantatului. Poti incerca la Cyfer Link to comment Share on other sites More sharing options...
danpopp Posted December 17, 2009 Share Posted December 17, 2009 profesor de chitara @ www.musicworkshop.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
onrewind Posted December 18, 2009 Share Posted December 18, 2009 (edited) Poti incerca la Cyfer +1 Edited December 18, 2009 by onrewind Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest usedtobeNemesh Posted December 18, 2009 Share Posted December 18, 2009 Ok, merci pentru recomandari. O sa mai astept, sa vad ce mai zice lumea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raduxxxx Posted December 20, 2009 Share Posted December 20, 2009 +10 danpopp nu ezita sal suni, lectii de la f simple la complexe, fac de peste un an si se merita la maxim; pretul o fi mai mare decat la altii dar se face la un nivel ridicat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Sam The Pirate Posted December 20, 2009 Share Posted December 20, 2009 Adi Manolovici A facut lectii cu el un prieten si e mutlumit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest usedtobeNemesh Posted December 20, 2009 Share Posted December 20, 2009 (edited) +10 danpopp nu ezita sal suni, lectii de la f simple la complexe, fac de peste un an si se merita la maxim; pretul o fi mai mare decat la altii dar se face la un nivel ridicat Si cam cum ar fi un pret "mai mare decat la altii" ? Edited December 20, 2009 by usedtobeNemesh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raduxxxx Posted December 20, 2009 Share Posted December 20, 2009 la unii profesori poate sa coste de la 20 ron in sus dar calitatea lectiilor lasa de dorit Link to comment Share on other sites More sharing options...
onrewind Posted December 20, 2009 Share Posted December 20, 2009 mergi si vezi academia de rock, a lui adi manolovici, are concert maine, cred... cyfer are jam session marti, in big mamou.. iti poti face o idee mai e rockschool, din semnatura mea, unde il ai pe neuro, dar nu ai private lessons. mai e cristi gram, daca o mai primi in perioada asta elevi noi. mai e corrado, dar aceeasi poveste cu elevii noi toti sunt profi buni, depinde acum si de... cum iti place. cyfer si neuro se bazeaza pe teorie si improvizatie, primul preponderent pe blues. cristi gram pe tehnicitate dobandita prin exercitii. danpopp, daca nu incurc idul pe teorie si studiu de piese. adi manolovici si corrado nu stiu, insa am vazut ca elevii lor sunt destul de tehnici Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest usedtobeNemesh Posted December 21, 2009 Share Posted December 21, 2009 Ok, merci mult pentru recomandari. Pana dupa sarbatori cred ca o sa ma hotarasc cu cine o sa ma urc in barca si poate se rezolva si problema locurilor disponibile. Pana una-alta, sarbatori fericite si un an nou cat mai bogat in bucurii. Pa pa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts