Eugen D Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 (edited) Are husa , adaptor , mai multe nu stiu ce pot sa zic .. suna ff bine , am cantat in concert cu el ..a facut fatza fara nici un fel de problema pretz 5 mil , usor negociabil , y: Evil_path_284, 0742466798 Edited February 15, 2006 by evilpath
dalv Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 Concurenta, domnul Dumitru? Hai, bafta si tie la vanzare!
Eugen D Posted March 12, 2006 Author Posted March 12, 2006 procesorul are husa .si adaptor , pretzul nu e negociabil ..mai ieftin de atat nu cred k o sa gasitzi undeva . si pedala de volum proel , luata de o luna jumate de la muzica.. am dat 1 mil , nu e ff folosita si nu are probleme.. pretz 800 mii , 4 mil daca le luatzi pe amandoua , eugen_dumitru_284 , 0742466798
Guest claxonn Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Nu poti sa dai vre-un link catre specificatiile procesorului, ca n-am gasit nika despre el. As fi curios de ce stie. Eu tre sa-mi iau un proc de sunet si ... sa vad cum sta treaba, poate o punem de o afacere. Tks.
Eugen D Posted March 12, 2006 Author Posted March 12, 2006 pai baga si tu pe harmony center . specificatzii nu prea am gasit . adik eu l-am luat pt k mi-a placut ce facea..suna bine si nah ...nu prea m-au interesat. am cnatat in doua concerte cu el .si si;a facut treaba ff bine . fara probleme. nu e zgomotos deloc .. mai cauta poate o sa gasesti ceva... eu am dat 5 mil pe el.acu 2-3 luni ..dar il dau cu 3.5 pt k vineri imi iau altu..si nu mai am ce sa fac cu el .. deci nus .. ideea e k daca n-ai ceva mai bun ..un schimb nu prea ma intereseaza are 2 chain block-uri ..in care iti potzi pune 6 efecte in serie , 3 band eq , drive ,ton ,ambience , noie reduction ,hybrid gain control , amp simulator , ma rog.. ideea e k e destul de complex..potzi seta ff multe la un efect.si nu are sunet digital ..(specific unui zoom) ..
Symbolic Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 am canta si io pe un proc de-asta si chiar suna al naibii de bine (raportat la ce gasesti pe piata la aceeasi bani). asa cum a zis evilpath nu suna digital. plus ca la banii astia nush ce iti iei...
ciuci Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 sar putea sal cumpar eu .... stai numa vreo 2/3 zile sa vad cum stau cu banii ....tre sa vand cateva chestii
Eugen D Posted March 22, 2006 Author Posted March 22, 2006 Procesorul s;a vandut .. actualul posesor sa-l foloseasca cu placere. a mai ramas pedela de volum proel veche de 3 luni . 600 mii
Recommended Posts