Daiabitiz Uyup Zwurp Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 salutare am primit cateva zile DF-7-le unui prieten si m-am gandit sa impartasesc tonu si sunetul cu voi,in eventualitatea ca vreunul ar vrea sa-si ia una atasez aici fisierele audio din pacate nu am putut inregistra pe amp,am ceva probleme la el...deci ii direct in PC. chitara folosita:Peavey Raptor Plus Exp toate cele bune! setarea_boss_metalzone.mp3 setarea_de_digitech_metal_master.mp3 setarea_de_dod_overdrive_preamp_250.mp3 setarea_de_ibanez_ts9.mp3 setarea_EH_big_muff.mp3 setarea_pro_co_rat.mp3 df7_setarea_de_boss_sd1_cica.mp3
Daiabitiz Uyup Zwurp Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 salutaream primit cateva zile DF-7-le unui prieten si m-am gandit sa impartasesc tonu si sunetul cu voi,in eventualitatea ca vreunul ar vrea sa-si ia una atasez aici fisierele audio din pacate nu am putut inregistra pe amp,am ceva probleme la el...deci ii direct in PC. chitara folosita:Peavey Raptor Plus Exp toate cele bune! corectura (v-ati dat seama of course) :boss ds1...am scris sd1 mi se pare...scuzati gresala
Recommended Posts