marcianpetrescu Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 MARCIAN PETRESCU & Trenul De Noapte vor sustine un Concert Extraordinar SAMBATA - 5 decembrie 2009 - ora 21:30 in Club BIG MAMOU ( Splaiul Independentei nr. 2B) dupa o absenta de peste un an si jumatate de pe scena acestui club ! Pretul unui bilet: 15 lei Piese noi, in prima auditie, un nou sound si o noua componenta ! MARCIAN PETRESCU - muzicuta, voce TOTU RARES - chitara COSTEL BARBASELU - baterie ROBERT ARDELEANU - bas Albumul POVESTILE BLUESULUI va fi disponibil la vanzare ! REZERVATI-VA DIN TIMP LOCURI ! relatii si rezervari: 0724 - 671 108 / 0744 - 520 149
marcianpetrescu Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 up! MARCIAN PETRESCU & Trenul De Noapte vor sustine un Concert Extraordinar SAMBATA - 5 decembrie 2009 - ora 21:30 in Club BIG MAMOU ( Splaiul Independentei nr. 2B) dupa o absenta de peste un an si jumatate de pe scena acestui club ! Pretul unui bilet: 15 lei Piese noi, in prima auditie, un nou sound si o noua componenta ! MARCIAN PETRESCU - muzicuta, voce TOTU RARES - chitara COSTEL BARBASELU - baterie ROBERT ARDELEANU - bas Albumul POVESTILE BLUESULUI va fi disponibil la vanzare ! REZERVATI-VA DIN TIMP LOCURI ! relatii si rezervari: 0724 - 671 108 / 0744 - 520 149
marcianpetrescu Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 (edited) In numele meu si al colegilor mei de trupa, doresc sa multumesc celor care au venit la concertul nostru ! Ne-ati facut sa ne simtim fabulos si cred ca s-a vazut si s-a auzit in cantare ! sper cat de curand sa pot posta si niste poze ! Va multumesc - Marcian, Rares, Costel, Robert Edited December 7, 2009 by marcianpetrescu
Jack Daniel Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Mult succes, Marciane! Si sper ca nu canti folk! Hahaha!
Recommended Posts