www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Trupa Upsidedown Cauta Tobar


Guest wintzy
 Share

Recommended Posts

Salut, suntem UpsideDown, o trupa formata in vara acestui an, si adoptam un stil compus din influente Melodic Metalcore, Post-Hardcore, New Wave, Numetal, un sound atat agresiv cat si melodic. Trupa este din Bucuresti si ii are ca membrii pe JohnJohn (ex S.I.M.) - Voce, Wintzy (ex Landscape Twenty, Dupa Muna) - Chitara, Victor (Akral Necrosis) - Chitara Lead si Oaie (ex S.I.M.) - bas....tobarul din pacate pleaca din tara in decembrie si va trebui sa ii gasim un inlocuitor. Recrutam printre altele si un clapar (mai este postat un anunt tot aici pe forum). Trupa are la activ 3 concerte (2 in Live Metal Club, evenimente organizate de Green Sound Team si unul in Fire Club, in cadrul competitiei Rock Battle, organizata de Shole si la care suntem finalisti) si de asemeni o aparitie la emisiunea Sala de Repetitii la Radio3Net, emisiune difuzata LIVE pe www.radio3net.ro

Ce ne-am dori de la viitorul baterist ar fi sa stie pedala dubla, sa poata schimba masurile, respectiv tempo-ul in functie de pasajele din piese, sa stie masuri compuse (nu obligatoriu, oricum astea se invata cu exercitiul), dar in primul rand sa aiba multa imaginatie. De asemenea sa fie o persoana serioasa, de incredere si un bun instrumentist/prieten. :) Ca experienta, avand in vedere ca toti din trupa avem cate cel putin 4-5 ani pe instrumentul respectiv, si multe alte proiecte in spate (nu este prima trupa), ar fi optim sa nu fie chiar incepator :) (sper ca nu suntem prea pretentiosi). Repetam la sala la Tiarra, in zona Colentina - Lacul Tei, de regula o repetitie Sambata, insa asta se poate si negocia in functie de disponibilitate.

 

Pentru o impresie generala puteti asculta trupa pe pagina noastra de MySpace : www.myspace.com/upsidedownband

 

Iata si 2 piese Live din primul nostru concert :

 

http://www.youtube.com/watch?v=i9ao_qaPZ_U...feature=related

 

Si una din al 2-lea:

 

Contact:

- fie aici pe forum, fie la mail padureacualune@gmail.com sau maf_heavyshit@yahoo.com sau pe yahoo messenger la padureacualune sau maf_heavyshit

- fie telefonic : Wintzy - 0764489007 sau JohnJohn - 0745777878

Link to comment
Share on other sites

Multumim mult pentru aprecieri :) Clapar (cu voce de back-up) pana la urma se pare ca ne-am gasit, iar la tobe inca suntem in cautari. Speram cat de curand sa venim cu vesti bune :) Spor!

Link to comment
Share on other sites

Gata, nu mai este valabil, s-a rezolvat :) Multumim si bafta tuturor :) Din nou, cine este interesat de UpsideDown, poate accesa www.myspace.com/upsidedownband unde sunt postate materiale video/audio si de asemenea sunt anuntate evenimente la care participa trupa. Best regards, UpsideDown.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.