Andreiu' Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Trupa din Bucuresti cauta baterist! Cerinte: seriozitate, experienta, instrument propriu (pe cat posibil), sa se incadreze in sfera rock-ului cat si a metalului, disponibilitate pentru repetitii in zilele de duminica, varsta intre 18-24 de ani (se accepta si peste), se accepta si fete! Momentan suntem doua chitari, bass si voce. Lucram la 2 piese proprii. Repetam la Casa Scanteii (ne-am lipit de o sala acolo cu scule noi si destul de bune) Melodii pentru "casting" : Metallica - Bleeding me - Seek & Destroy Judas Priest - Wheels of fire Black Sabbath - Paranoid - NIB Cargo - Ziua Vrajitoarelor Motorhead - Ace of spades (pe cine duce metronomul) Contact pe pm...puteti lasa numere de telefon si perioada in care va putem gasi.
Guest Edy6 Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Salut. Poti sa imi oferi si mie cateva detalii despre sala asta de la Scanteii? Am auzit si eu de ea, si m-ar interesa parerea cuiva care repeta deja acolo. Mersi anticipat.
Recommended Posts