SfantuJimmy Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 (edited) Hey guys , tocmai am aflat k fratemio imi da 400 ron si vreau sa imi iau un bass. NU prea stiu ce bass sa imi iau k pana aqm am cantat la chitara , dar in trupa sunt bassist de curand si imi trebuie unu. Am gasit niste bassuri Aria care arata destul de bine dar nush daca sunt si bune. Aria IGB-35 , Aria IGB-48 si Aria IGB-40. Imi poate spune cineva daca sunt bune ?si care sa mi-l iau. Btw. nu m-as supara daca mi-ati da si alte sugestii de bassuri cam pana in 800-900Ron. Edited November 15, 2009 by SfantuJimmy
soiuz Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 L-am incercat pe asta: http://www.esound.ro/Aria-STB-GT4-Electric-Bass,p-5964.html Foarte fain!
Blackthorn Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Cel recomandat de soiuz e chiar foarte fain pentru banii aia, daca nu, macar IGB-48 pentru ca e mai versatil. Incearca din astia 2 si vezi ce iti place
Sto Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Aria IGB-48 Bassistul nostru are IGB-48 din asta, si e multumit de el. Mai ales la banii aia, eu zic ca e o alegere buna. Din pacate nu-ti pot oferi sample-uri de sunet... decat daca vrei sa vezi ce am tras noi cu el, poate reusesti sa-ti dai seama de aici: www.myspace.com/pillfed Apropo, noi cantam metal.
SfantuJimmy Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 Ba, cantati foarte fain:) , auzi , nu veniti si prin Sighisoara ? Mai vb q un prieten cand intra p mess si daca zice k ii bun bassu ala mil iau ms mult si va asteptam prin Sighisoara
Recommended Posts