www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Posted

Imi place mai fratilor!...asa sfaturi sa tot primesti..

Din acest motiv Romania duce lipsa mare de muzicieni...Si daca suna bine si daca suna rau sau foarte rau,putea macar unul din "marii muzicieni ai rgc-ului" sa isi dea cu parerea sau cu toporul.Este ultima data cand mai postez ceva pe rgc,nu are rost...incearca omu' sa faca ceva dar este ignorat total...Va sugerez sa faceti acelasi lucru si sambata,la votare...Sa aveti o seara buna si cat mai multe "succesuri si almanahe"!

Posted

:) Nu stiu despre ce vorbesti, eu sunt aici de ani si am postat de multe ori piese si n-am primit intotdeauna commenturi, uneori lumea pur si simplu nu gaseste motiv sa comenteze, nu o face nimeni din ura, si nu vad de ce te ataci asa. Daca vrei sa primesti review-uri pentru inregistrari, fa-ti account garageband.com.

Cat despre piesa, exact ca restul lumii, nu am ce sa spun, e buna... nu as considera-o "piesa", pentru ca nu a avut nici o idee anume sau vreun motiv, si a fost prea scurta. A fost mai mult un fragment. Acum intelegi de ce probabil nu a comentat nimeni? E cantat misto, trageti si voi ceva mai lung, care sa redea ceva anume.

Posted
Multumesc Metabog!vezi ca se poate?uite asa faci rost de un sfat sau o parere pe rgc...frumos nu?

Imi plac influentele voastre de pe myspace, Porcupine Tree, Opeth, Riverside, Redemption, Circus Maximus, etc, trupe super tari si nu cred ca mai stiu multi oameni din ro care asculta muzica de genul asta, dar sa mai si cante, deci va urez succes.

Niste tobe reale ar ajuta mult, si un solist, dar ideea este cand faci o piesa sa ai o idee anume pe care vrei sa o transmiti. Eu cand am inceput (eu inregistrez mai mult prog rock/prog metal) eram de parerea ca "blagh, de ce ne trebuie refren, refrenele sunt pentru trupe de pop". Adevarul este ca un hook/refren intr-o piesa efectiv face sau strica piesa. Trebuie un motiv. Tobe+bass+ritm+blues solo =/= piesa.

Sa mai auzim. Daca trageti ceva mai lung si calumea, poate va ajut cu niste voce mai incolo. :)