Bughy Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 sunt un mare fan Green Day si de aceea, primele cantece care le-am invatat au fost de-ale lor. am facut de curand inregistrarea asta si stiu ca se aude ca toti dracii, dar asta e. eu unu sper sa nu va sangereze urechile chiar asa de tare. Green_Day_in_da_house_mix.mp3
Guest omuletzu verde Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 incearca ajutorul uni profesor de chitara ai de lucrat...daca nu merge cu proful try this: si vorbesc serios...p.s. incearca sa acordezi cumva chitara aia
gigiflex Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 incearca sa acordezi cumva chitara aia +1.5
kovu_tlk Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Mai copilasi, de ce va bagati voi in seama asa fara rost? Vreti sa dovediti ca sunteti chitaristi mai buni? In afara faptului ca are chitara dezacordata nu observ gherle in interpretarea lui. Daca nu baga peste 9000 de note pe minut nu stie sa cante? incearca ajutorul uni profesor de chitara ai de lucrat...daca nu merge cu proful try this: death.gif Patetic... Bughy, acordeaza-ti chitara totusi.
Bughy Posted November 17, 2009 Author Posted November 17, 2009 Bughy, acordeaza-ti chitara totusi. promit!
Recommended Posts