www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Imi Puteti Da Cateva Pareri ?

Recommended Posts

Posted

Salut , de aproximativ 3 saptamani m-am trezit ca vreau o chitara electrica pt ca as vrea sa cant blues / soft rock , chestii de genul.Eu cant de 7 luni de zile , am invatat singur pe o chitara acustica.Nu dispun de un buget mare , maxim 300-350 de RON.Imi puteti da cateva pareri , daca ati auzit sau daca vindeti o chitara electrica buna pe care sa invat si eu sa cant? Desigur sa se incadreze in buget  :) .Nu vreau o chitara pt " incepatori" ca ar fi buna sa incep sa invat pe una nu stiu de care.Vreau o chitara pe care sa o pastrez ceva timp  :) .Multumesc :) astept parerile voastre.

Posted

la 350 nu stiu ce chitara buna o sa iti iei, ca sa te si tina nu stiu cat. Dupaia o sa ai nevoie si de un amp. Ai putea sa incerci sa cauti pe aici ceva second ca mai gasesti un stagg sau o aria, tin minte ca am mai vazut cate ceva in banii astia. oricum nu te astepta la chitara viselor, ca e prea ieftin.

bafta la cautare!

Posted

Multumesc pt sfaturi si pareri. Tatal meu canta si o sa ma ajute el cu cabluri pt chitara si celelalte chestii care imi trebuiesc

Guest Gig Bang
Posted

Mai pune niste bani si ia-ti un epiphone LP special 2 la mana a 2-a

E mult peste stagg-uri, aria si altele la banii astia.

Guest Gig Bang
Posted

Parerea mea e ca la banii aia, si cu amp., oricum daca esti incepator nu prea o sa faci diferente intre chitare - ia-o pe aia , itifaci damblaua cu ea si daca iese vre-un mare chitarist din tine , iti iei tu ceva frumos-deosebit mai tarziu , cand dai de bani.

• 2 weeks later...
Guest Sterben
Posted

vezi ceva Ibanez GRG sau cum i se zice. e pe la 800 roni noua si o poti pastra mai mult timp ca-i buna.

• 2 weeks later...
Guest AlinMetallica
Posted

are cateva aria de 400 de lei (sss, hss, hh), daca vrei mergi la mcmusic si incearca-le

Guest catalindinuion
Posted

Gasesti la mana a doua squier bullet pe la 350 lei. Si aia suna destul de ok pentru banii astia. Am avut si eu una si m-a servit prea bine pot sa zic