Guest Dam Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Salut , de aproximativ 3 saptamani m-am trezit ca vreau o chitara electrica pt ca as vrea sa cant blues / soft rock , chestii de genul.Eu cant de 7 luni de zile , am invatat singur pe o chitara acustica.Nu dispun de un buget mare , maxim 300-350 de RON.Imi puteti da cateva pareri , daca ati auzit sau daca vindeti o chitara electrica buna pe care sa invat si eu sa cant? Desigur sa se incadreze in buget .Nu vreau o chitara pt " incepatori" ca ar fi buna sa incep sa invat pe una nu stiu de care.Vreau o chitara pe care sa o pastrez ceva timp .Multumesc astept parerile voastre.
Tintin Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 vezi ca are userul ''loris'' fara ghilimele o chitara foarte faina Jonson la vanzare aici, am incercat chitara si chiar mi s-a parut foarte buna pentru banii ei plus ca este un model mai deosebit de la Jonson
1111roy Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 la 350 nu stiu ce chitara buna o sa iti iei, ca sa te si tina nu stiu cat. Dupaia o sa ai nevoie si de un amp. Ai putea sa incerci sa cauti pe aici ceva second ca mai gasesti un stagg sau o aria, tin minte ca am mai vazut cate ceva in banii astia. oricum nu te astepta la chitara viselor, ca e prea ieftin. bafta la cautare!
Guest Dam Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Multumesc pt sfaturi si pareri. Tatal meu canta si o sa ma ajute el cu cabluri pt chitara si celelalte chestii care imi trebuiesc
Cursedone Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 daca nu iti convine johnsonu', mai strange putin putin si ia-ti un Stagg copie de stratocaster sau ceva de genu... o Aria mai ieftina sau un Squier Bullet Strat.. oricum vezi SA NU FIE CU TREMOLO STIL FLOYD ROSE ca nu faci nimic cu el..
Guest Gig Bang Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Mai pune niste bani si ia-ti un epiphone LP special 2 la mana a 2-a E mult peste stagg-uri, aria si altele la banii astia.
Guest Dam Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Multumesc mult baieti , fiind incepator in instrumente nu imi puteam da seama de unele chestii Am gasit o chitara la un pret convenabil , credeti ca merita banii ? e buna ? http://www.okazii.ro/catalog/35235004/#forum
marcel Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 in niciun caz . nu delson. ia johnsonu, crede-ma.
Tintin Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 si eu tot Jonsn-ul ala il recomand, in nici un caz Delson, Belson sau Sragg, bafta
Guest Gig Bang Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Parerea mea e ca la banii aia, si cu amp., oricum daca esti incepator nu prea o sa faci diferente intre chitare - ia-o pe aia , itifaci damblaua cu ea si daca iese vre-un mare chitarist din tine , iti iei tu ceva frumos-deosebit mai tarziu , cand dai de bani.
1111roy Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Parerea mea e ca la banii aia, si cu amp., oricum daca esti incepator nu prea o sa faci diferente intre chitare - ia-o pe aia , itifaci damblaua cu ea si daca iese vre-un mare chitarist din tine , iti iei tu ceva frumos-deosebit mai tarziu , cand dai de bani. si asa, sau poti lua chitara asta: http://forums.rgc.ro/index.php?showtopic=3...mp;#entry384012
Guest Sterben Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 vezi ceva Ibanez GRG sau cum i se zice. e pe la 800 roni noua si o poti pastra mai mult timp ca-i buna.
Guest AlinMetallica Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 are cateva aria de 400 de lei (sss, hss, hh), daca vrei mergi la mcmusic si incearca-le
Guest catalindinuion Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Gasesti la mana a doua squier bullet pe la 350 lei. Si aia suna destul de ok pentru banii astia. Am avut si eu una si m-a servit prea bine pot sa zic
powerballad Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Am eu un squier bullet,il dau la 250 lei.Nu am apucat sa-i fac poza ca e la sala de repetitii.daca esti interesat da-mi un PM.Chitara este in stare f buna,o sa ii schimb corzile inainte sa o vand.Are 3 ciupituri pe body dar sunt in lateral si nu se vad.Am cantat pe chitara aia un an si ea are doi ani.
Recommended Posts