Posho Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Chitarist si tobar cu sala si instrumente cautam oameni de trupa in Ploiesti: clapar, chitarist, basar, cu scule decente. N-ar strica si o oarecare experienta. Prog, blues, hardrock. 0727981600. Nu ma intereseaza lautari.
Guest Gratisyahu Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 salut. As fi tentat de-o trebaa d-asta. Daca nu ma insel, te stiu, si de asemenea ar trebui sa ma adresez cu dumneavoastra... Acum o perioada de timp ati cantat cu mihai(pascu) la o sala de repetitii langa sinagoga? Daca da, in cazul acesta sunt interesat de o cantare, doua, trei, cincizeci. Daca e de ceva, si aveti timp, poate ne intalnim sa discutam.
Posho Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 salut. As fi tentat de-o trebaa d-asta. Daca nu ma insel, te stiu, si de asemenea ar trebui sa ma adresez cu dumneavoastra... Acum o perioada de timp ati cantat cu mihai(pascu) la o sala de repetitii langa sinagoga? Daca da, in cazul acesta sunt interesat de o cantare, doua, trei, cincizeci. Daca e de ceva, si aveti timp, poate ne intalnim sa discutam. Da, iti aduci aminte bine. Ai acolo un numar de telefon. Foloseste-l.
Posho Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 Da, iti aduci aminte bine. Ai acolo un numar de telefon. Foloseste-l. Ca sa nu pierdem vremea: avem 40 respectiv 46 de ani si sintem amatori. Fiecare avem o experienta de peste 15 ani. Acum studiem o lucrare a lui Neal Morse (ex Spock's Beard)- Sola Scriptura. Nu am pretentia sa-mi vina unul si s-o faca imediat, dar trebuie sa cunoasca macar lucrurile de baza.
Guest mapex Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 UP... Avem nevoie urgenta de basar si clapar, dar e loc si pt. o a doua chitara si voce. In principiu e vb. de prog-rock (de preferat), dar suntem deschisi si la alte stiluri (hardrock, jazz-rock, blues, pop-rock), exclus metale grele. In afara de nr. de tel. de mai sus puteti suna si la 0727.757117.
Recommended Posts