Mr.Fritz Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 (edited) Cautand pe net am vazut ca baietii de la Dream Theater au castigat "Spirit Of Prog" la Classic Rock Awards! (sursa) Cautand pe net niste poze cu evenimentu in sine am dat peste un interviu cu John Petrucci la Musicradar.com.Nu mai dau la tot copy/paste , puteti intra ---> aicica sa cititi. + interviul in varinata mp3 --> aici PS: Inca un artist care vad ca foloseste Fractal Axe - Fx - desi numai pentru practice - este multumit. Edited November 3, 2009 by Mr.Fritz Link to comment Share on other sites More sharing options...
apocalipsa Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 nu ca ar conta dar sunt prea manga ca sa inteleg literele din cuvintele interviului. sper ca am fost si on-topic:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Metabog Posted November 4, 2009 Share Posted November 4, 2009 nu ca ar conta dar sunt prea manga ca sa inteleg literele din cuvintele interviului. sper ca am fost si on-topic:D Dar in acelasi timp destul de treaz incat sa scrii chestia asta doar ca afle neaparat toata lumea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts