www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Posted

Trupa PHASER cauta tobosar care sa locuiasca sau sa fie student in Timisoara. Avem sala in Timisoara in cadrul Politehnicii, la facultatea de Electrotehnica, Telecomunicatii si Calculatoare, si putem sa facem repetitii in fiecare zi daca este nevoie, seara dupa ora 18. Informatii complete despre noi puteti gasi pe link-urile din josul anuntului (recomand myspace-ul deoarece e cel mai complet). Cautam un om interesat IN PRIMUL RAND de muzica, serios si dispus la repetitii si concerte regulate.

Date de contact:

Razvan - 0724 52 92 13

Radu - 0744 771 488

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

sunt interesat :) dar sincer putin imi este teama .. pt ca na nu sunt la un nivel cum a fost fostu vostru tobar .. si cu funk-u nu le am :) acu nu stiu ce sa spun voi stiti mai bine .. am cantat si eu intr-o trupa .. daca vreti sa va faceti o parere cam cum bat la tobe .. aici un link http://www.myspace.com/emalethband daca sunteti interesati si credeti ca e ok .. putem sa vorbim mai mult pe mess id fyd.arny@yahoo.com ms ! in caz ca "nu" sa aveti bafta si sa va tineti de treaba ca se simte ca aveti talent :) vointa si ambtitie succes !

Posted

sall sunt din timsoara am absorvit 3 ani de toba la liceul de muzica dinu lippati din buc si mam stabilit decurand in timisoara singura problema ie ca docamata nu am toba dar daca reusim sa colaboram o sa imi achizitionez o toba pe placerea voastra si a mea pentru contactarea mea va pot lasa un id.pascu_dorel87 va multumesc si :)

• 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.