www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

In Cautare De Vocali(ste) Part 'fara Numar'


m3xicanu
 Share

Recommended Posts

Salut,

 

Trupa 'Septerra' s-a infiintat acum un an, din nefericire am avut neplacerea de a renunta la cativa dintre membrii. Avem aproximativ 8 piese proprii la care lucram din aria 'metalului' (impropriu sau vag spus 'metal' ca nu prea pot defini stilul nostru; orientarea noastra este spre ceva agresiv dar avem si balade) + 2 coveruri (ex: Megadeth - A tout le monde)

Cum majoritatea suntem ocupati in timpul saptamanii deobicei repetitiile le facem in weekend cand putem si e liber la sala (sedinte de cate 2 ore la o sala din zona 'lacul tei/colentina', aceasta fiind cea mai apropiata de fiecare dintre membrii)

Noi consideram muzica ca un 'hobby' principalele prioritati fiind facultate/job dar totodata suntem oameni perfectionisti cu pasiune pt muzica si dorinta de a canta pe scena. In rest suntem persoane de gasca, care stiu sa se distreze si au spirit de echipa, media noastra de varsta fiind 20-21 de ani..

 

Pretentiile noastre de la viitorul nostru vocalist(a) si front-man sunt urmatoarele:

1. sa fie serios (sa-si dea interesul, sa lucreze si sa-si faca temele de acasa, sa poata veni la repetitii, sa nu intarzie la ele etc) si compatibil stilului nostru.

2. sa fie pasionat si sa-i placa ce face.

3. politica noastra este fara mercenari (sa nu mai cante in alta trupa sau sa aiba gandul pe viitor sa faca acest lucru)

 

Daca te caracterizeaza genul nostru de trupa/oameni esti invitat(a) la o auditie sa-ti faci o parere pertinenta despre noi si noi despre tine; Mai multe detalii pe private/mail (m3xicanu89@yahoo.com).

 

, John (bass) - 'Septerra'

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.