Nightlight Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Este un fel de blues instrumental. L-am facut in intregime pe chitara acustica, cu un microfon de laptop (de aceea se aude un bazait mic pe fundal). Am incercat sa improvizez si un bass pe mi-ul gros de la chitara. Sper sa va placa. Astept pareri, corectari. blues_improv.mp3
StratMan Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 nu prea e blues ce canti tu acolo. e mai degraba ceva in gen country&western. cand ascult ceea ce ai creat tu acolo, ma astept sa apara niste cowboys si niste piei rosii. lasand gluma la o parte, ar fi bine sa asculti si sa intelegi, mai intai, ce inseamna blues-ul. abia dupa ce il simti, cu adevarat, il poti si tu canta. altfel, cu parere de rau, dar nu iese decat o maimutareala.
Nightlight Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 Merci pentru feedback. Tocmai de aceea am si zis "Some kind" Nu suna a blues dar am folosit acorduri cu septima. Sunt constient ca inca nu am ascultat suficient incat sa pot canta.
Recommended Posts