midnight rider Posted March 2, 2006 Share Posted March 2, 2006 Concertul de duminica din Big Mamou se amana pentru o data care se va comunica ulterior,imediat ce o sa ma mai lase febra,ca stau toata ziua in frig la constructia care nu se mai termina odata,offff Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest angela Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 Sorry ca esti bolnav. Get well soon! Oricum , scopul e nobil! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mircea19 Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 Salut Rares.. Voi construiti si cladirea .. sau doar va ocupati de antifonare? Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 Rares, draga, multa sanatate si tie si lui fanTomaselli! Link to comment Share on other sites More sharing options...
midnight rider Posted March 3, 2006 Author Share Posted March 3, 2006 multumesc tuturor celor care ne-au urat insanatosire grabnica @mircea19>Nu construim cladirea,ea din pacate exista,ca altfel o faceam mai cu schepsis,si avea cel putin un nivel in plus,ca asta nu are pivnita ,si e mult mai usor sa antifonezi un beci.PRACTIC E O CLADIRE NEFINISATA,adica are pereti si are beton pe jos,ceva geamuri,nu toate sunt functionale.Noi am pus rigips pe toti peretii de la etaj,unde vor fi salile de curs,acum antifonam cele trei sali de repetitie de la parter,la etaj e o sala mare de 43 de mp,care e semi antifonata,acolo se pot tine ore de dans,si acolo vor fi workshopurile,ea nu se poate antifona total fiindca are foarte multe geamuri care dau spre sud si est,si e pacat sa se piarda lumina naturala.In acest weekend se pune parchet pe tot etajul si urmeaza baile....o groaza de bani Stay tuned,o sa pun si ceva poze Daca domnii de la administratie considera,sa mute postul asta la Sala de repetitie.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mircea19 Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 aha.. o sa fie ceva mai mult decat o sala de repetitii ... un fel de centru cultural .. e misto ideea,,, bafta... eu am terminat sala .. asa zisa "cea mai ieftina sala de repetitii din bucuresti" -si a iesit destul de bine avand in vedere ca e prima experienta de genu asta... .chiar mi-ar face placere sa treci odata cand ai timp sa vezi cum a iesit... ps: am niste relatii pe la cateva firme producatoare de materiale fonoabsorbante ...daca va intereseaza o oferta... da-mi un pm cu materialele de care aveti nevoie si ma interesez de preturi.. ok? te salut Link to comment Share on other sites More sharing options...
midnight rider Posted March 3, 2006 Author Share Posted March 3, 2006 aha.. o sa fie ceva mai mult decat o sala de repetitii ... un fel de centru cultural .. e misto ideea,,, bafta... eu am terminat sala .. asa zisa "cea mai ieftina sala de repetitii din bucuresti" -si a iesit destul de bine avand in vedere ca e prima experienta de genu asta... .chiar mi-ar face placere sa treci odata cand ai timp sa vezi cum a iesit... ps: am niste relatii pe la cateva firme producatoare de materiale fonoabsorbante ...daca va intereseaza o oferta... da-mi un pm cu materialele de care aveti nevoie si ma interesez de preturi.. ok? te salut Bineinteles ca vreau sa vad cat de curand ce ai facut,si bineinteles ca te invit sa vezi ce-am facut noi,Eu cred ca orice colaborare sau schimb de informatii sunt benefice,mai ales ca nu avem nici unii o experienta mai vasta in domeniu,Noi l-am adus pe Flaviu Oros sa vedem niste solutii specifice,dar nici el nu are o prea mare experienta cu materialele de la noi,insa ne-au folosit foarte mult cunostintele lui teoretice Ti-am dat Pm cu nr meu de tel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest John_OttO Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 Mda pacat am fost la one night stand in Coyote si a fost belea asha fi vrut sa vad si acest proiect oricum sanatate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
midnight rider Posted March 3, 2006 Author Share Posted March 3, 2006 Mda pacat am fost la one night stand in Coyote si a fost belea asha fi vrut sa vad si acest proiect oricum sanatate. asta nu e proiect,my friend,asta e o trupa care functioneaza de 3 ani si e pe cale sa scoata un album live,One Night Stand e proiect Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts