Guest antiloser Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Un festival franco-roman, in Franta si Romania. Mai multe detalii pe www.eastwestfest.com Puteti alege chiar voi 3 trupe ce vor participa la festival: Pentru a asculta si vota: http://www.metalfan.ro/ewf/votare.php?lng=ro Regulamentul complet: http://www.metalfan.ro/ewf/regulament.html Voi decideti...
Guest antiloser Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Am uitat sa spun ca line-up-ul (provizoriu) e in pagina Trupe
Killahead Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Parerea mea: 1. Rising Shadow (de departe!) 2. Taine 3. Icory PS Mi-au placut si Godmode
Guest seraphx Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 sunt d acord cu Killahead , decat ca i`as pune p L.O.S.T in locu lu Icory
Guest antiloser Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Sper ca ati si votat Ca o opinie care nu se materializeaza, conteaza mai putin ...
Guest Johnny I Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 io am votat ca si killahead aprox... adik in alta ordine
Guest antiloser Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Si inca o chestie, votul ca vot, dar sa veniti la festival, asta conteaza ... O sa fie MISTO!!!
Catalin S. Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Multumim celor care au votat cu cap pana acum. Topicul asta nu era mai bine sa fie poastat la Cafenea ? Parerea mea.
Guest antiloser Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Poate ar fi mai bine in cafenea, dar cum e vorba de un festival (concursul e doar o etapa a proiectului), poate tot aici ii e locul (asa evitam 2 topicuri diferite)
Guest antiloser Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 ANUNT OFICIAL: WHAT’S UP, BUG?! Datorita unui bug din sistemul de votare al trupelor aflate in competitie pentru participarea la EAST WEST FEST (EWF), mai multe persoane s-au “invrednicit” si au votat la greu, de mai multe ori. Odata ce problema tehnica a fost remediata, organizatorii au fost nevoiti sa treaca la selectarea voturilor. Asa cum scrie in regulamentul EWF, este permis un singur vot pe adresa email. Voturile multiple de la o adresa email au fost anulate, ramanand valabil doar un singur vot. Ne cerem scuze pentru acest inconvenient si uram bafta tuturor trupelor in concurs.
Guest preo Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 urat mai .... io spre exemplu am vreo 4 adrese de mail. si as putea face nenumarat mai multe. deci, daca nu exista nici o corelare cu ip-ul sau cu alte chestii, nu stiu cat de buna e ideea cu unicitatea adreselor de mail
Guest seraphx Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 la asta ma gandeam si eu , as vota pana maine asa
Eugen D Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 eu din cate am inteles..si am vazut . pe un ip merge un singur vot. la fel si adresa de mail .
Guest antiloser Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Eugen are dreptate: conditia pentru a putea vota e combinarea email-IP unice.
Guest antiloser Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 Rezultatele concursului east west fest sunt publicare pe siteul festivalului: www.eastwestfest.com
Eugen D Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 si acum au inceput votarile pt trupele...din frantza
Guest antiloser Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Cum spunea Eugen, a inceput concursul pentru Franta, dar si concursul francezilor pentru Romania Ramane acelasi sistem de vot (se aleg 3 trupe, la care se dau 3, 2 respectiv 1 punct) + adresa email si confirmare pe mail. Pentru a asculta si vota trupele in concurs: http://www.metalfan.ro/ewf/votare.php?lng=ro
Guest antiloser Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 Rezultatele concursului: - trupele franceze ce vor veni la editia romaneasca a festivalului: Myrrhe, Tripod si Crisis Crez + Ace Out (alesi direct) - trupa din Romania care va canta in Franta: Luna Amara. Sunt sanse mari ca si trupa de pe locul 2 (Godmode) sa fie prezenta la editia franceza Incep sa se contureze lucrurile pentru festul din Romania: - o sa fie pe stadion, campare gratuita, posibilitate de a face dus (asta o sa fie cu plata, dar ieftin), wc-uri, speram sa fie si un meeting de bikers, zid de catarare, tot felul de activitati "recreative" cu premii in ... bere, etc..., - nu e o idee rea sa vina cei de la donatii sange (nu radeti, dar dau bani la donatori, si cand se gata banii de bere...) - o sa fie punct crucea rosie, pompieri si alte chestii de securitate - probabil intrarea o sa fie 20 RON in prevanzare ptr 3 zile, 25 la fata locului ptr 3 zile si 10 pe zi - cu bratari din alea smechere de diferite culori Daca aveti idei de activitati nu ezitati sa va dati cu parerea
Guest antiloser Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Nu va faceti program intre 21 si 23 iulie. Anul curent, evident! Trebe sa viniti in Maramu’, la Seini! Horinca si rock, rock si horinca! EAST WEST FEST 2006 Vor participa: ACE OUT (Franta) ALTAR AVATAR BIO BLAZZAJ CRISIS CREW (Franta) DEFECT DIRTY SHIRT GODMODE IMPLANT PENTRU REFUZ LEGION LUNA AMARA MOBY DICK (Ungaria) MYRRHE (Franta) RHETORICA RISING SHADOW TAINE TRIPOD (Franta) ULTIMU’ NIVEL VITA DE VIE O prima varianta de spot radio pentru EWF 2006 la adresa: http://www.eastwestfest.com/site_romana/reclama.htm Merita ascultata! Apropos de reclama, daca va place si vreti sa promovati festivalul, nu ezitati sa transmiteti linkul mai departe...
Catalin S. Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Vor participa: ACE OUT (Franta) ALTAR AVATAR BIO BLAZZAJ CRISIS CREW (Franta) DEFECT DIRTY SHIRT GODMODE IMPLANT PENTRU REFUZ LEGION LUNA AMARA MOBY DICK (Ungaria) MYRRHE (Franta) RHETORICA RISING SHADOW TAINE TRIPOD (Franta) ULTIMU’ NIVEL VITA DE VIE In aceasta ordine vor canta trupele ? Apropos de reclama, daca va place si vreti sa promovati festivalul, nu ezitati sa transmiteti linkul mai departe... Apropo de reclama, revin cu aceeasi veche si obsedanta intrebare: cand apare afisul oficial al festivalului sa-l putem pune si noi pe site ?
Guest antiloser Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Trupele au fost trecute in ordine alfabetica No, va placut reclama?
Catalin S. Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Nu-mi place, si sper ca stii din ce cauza... Tocmai ma pregateam s-o pun pe site, dar daca nu ne auzim, asta e ! Oricum, multumim pentru invitatie si nu in ultimul rand juriului si publicului care ne-a propus si votat !
Guest antiloser Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Sorry, dar in momentul cand a fost facuta nu se stiau trupele. Doar acum am pus-o pe net. Lasa ca la uramatoarea o sa fiti si voi
Catalin S. Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 La urmatoarea editie sau la urmatoarea reclama (productie publicitara) ? Apropo, ce se intampla cu trupele care au cantat la una din editii ? Participa din oficiu la urmatoarea timp de X editii ? Multumesc.
Guest antiloser Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 La urmatoarea reclama Inca nu stim treaba asta. Dupa prima editie am aplicat acest principiu, fiindca o fost doar un mini-festival. Mai departe o sa se decida in comitetul de organizare. Dar mai e pana atunci...
Recommended Posts